Lehetséges hogy az álmaim kapcsolódnak egymáshoz? (Lent)
Figyelt kérdés
Pl: az álmomban egy 1-2 hónapja kaptam különböző mintájú térd zoknikat, és egy-két napja pedig az álmomban odaadtam egy barátnőmnek, és még soha nem volt ilyen, hogy az álmaim kapcsolódtak egymáshoz2016. márc. 12. 09:59
1/4 A kérdező kommentje:
Soha nem is láttam még azokat a zoknikat, egyedül abban a 2 álomban.
És igazándiból ezt így nem értem. Mármint azt mondják, hogy ez lehetetlen, és mégis lehetséges.
Ahogy arra is azt mondják, hogy lehetetlen egy álomban fizikai fájdalmat érezni, pedig ez is lehetséges.
2016. márc. 15. 10:01
2/4 anonim válasza:
Szia, nekem több álmom is kapcsolódik, folytatódik, valamelyik ismétlődik többször is. Több hónap is eltelik két kötődő álom között.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, hogy válaszoltál^^
2016. márc. 16. 21:37
4/4 RandomAkiraKecske válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, de nálam az jellemzőbb hogy egy nagyon régi (2-3 éves) álmomat álmodom újra de nem pont úgyanúgy, mivel tudom hogy mi fog történni ezért másfelé vezetem a "történetszálat". Fizikai fájdalmat is igenis lehet érezni, de azt valószínüleg nemcsak álmodod hanem valami történik veled miközben alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!