Mit jelentenek ezek az ezoterikus fogalmak: mentális test, asztrál test, lélek, szellem, aura? Hogyan kapcsolódnak egymáshoz?
Szóval akkor a lélek (ha létezik ilyesmi) burka az aura ennek a részei az asztrál és mentális test. (meg éteri test, kauzális test stb.)
Az asztrál test jelenti az érzelmeket és a mentális a gondolatokat. Akkor mit jelent a szellem? Az a mentális testnek a másik neve? Az is a gondolatokat jelenti, nem? Vagy most akkor, hogy is van ez? Mi az egyébként, hogy lélek?
Illetve a halál után az asztrál test elpusztul egy idő után és a mentális rész marad csak meg. Akkor most csak a gondolatok maradnak meg?
Nem provokálásból kérdezem tényleg nem értem.
A normális válaszokat köszönöm!
A létezésnek több aspektusa van. Ezek mind egy-egy aspektusok, összesen 7 van.
Tehát a léleknek 7 teste van, mindegyik test egy külön dimenzióhoz tartozik (pl. asztráltest > 4. dimenzió, mentális test > 5. dimenzió). Az aurának is 7 rétege van.
Szellem = Asztrális test, mert aki elveszti a fizikai testét, akkor az asztrális testében fog élni, és ezt szokták szellemnek nevezni.
A fizikai test tud csak elpusztulni, az asztrális nem, az örök.
Ha belépsz a mentális testedbe, akkor a mentális síkon a gondolataid útján tudsz teremteni, tehát bármit amit gondolsz egyből megvalósul.
Hát köszi a bókot! De azt hiszem nem vagyok az eseted! :D
25/F
Öhm.. izé lehet elkapkodtam az előbbi kijelentést! :D
Ez esetben, hogy lány vagy (ugye tényleg az vagy?!) lehet írni privátot? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!