Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit jelentenek ezek az ezoteri...

Mit jelentenek ezek az ezoterikus fogalmak: mentális test, asztrál test, lélek, szellem, aura? Hogyan kapcsolódnak egymáshoz?

Figyelt kérdés

Szóval akkor a lélek (ha létezik ilyesmi) burka az aura ennek a részei az asztrál és mentális test. (meg éteri test, kauzális test stb.)

Az asztrál test jelenti az érzelmeket és a mentális a gondolatokat. Akkor mit jelent a szellem? Az a mentális testnek a másik neve? Az is a gondolatokat jelenti, nem? Vagy most akkor, hogy is van ez? Mi az egyébként, hogy lélek?

Illetve a halál után az asztrál test elpusztul egy idő után és a mentális rész marad csak meg. Akkor most csak a gondolatok maradnak meg?

Nem provokálásból kérdezem tényleg nem értem.

A normális válaszokat köszönöm!

2013. okt. 31. 21:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
csak vicc volt.. fiú vagyok
2013. nov. 2. 17:34
 12/20 A kérdező kommentje:

ohh... :(

Azért köszi a bókot! :XDDD

2013. nov. 2. 18:02
 13/20 anonim ***** válasza:
34%
Ezek olyan fogalmak, kérlek szépen, amik egy hátramaradott tinilány életében csak nevetség tárgyát képeik, de egy meglett, 25 éves fiatalember esetében egyenesen dühítőek. Ennyi erővel foglalkozhatnál valós, értelmes dolgokkal is.
2013. nov. 5. 12:57
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát szerintem pedig magának semmi köze ahhoz, hogy mit csinálok 25 évesen! :D
2013. nov. 5. 17:23
 15/20 anonim ***** válasza:
30%
Dehogynincs! A te korosztályodnak kellene kitermelni az én nyugdíjamat. :D
2013. nov. 6. 14:04
 16/20 A kérdező kommentje:
Hát akkor sajna maga éhen fog halni! :D
2013. nov. 6. 18:26
 17/20 anonim válasza:
Richard Webster: Az auralátás gyakorlata. Ezt a könyvet keresd meg a könyvtárban, vagy antikváriumban. Minden kérdésedre megadja a választ.
2013. nov. 18. 08:32
 18/20 A kérdező kommentje:
17# köszi!
2013. nov. 18. 11:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Olvass Arthur-E-Powell könyveket és megtudod
2014. jan. 11. 23:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Itt nagyon nagy félreértések vannak. Kedves kérdező! Nekünk 7 testünk van. Fizikai, éteri, asztrális, mentális, kauzális, mennyei, isteni (vannak más elnevezések is) Szerepük:

Éteri: ez a testünk az élet erőnk, nélküle nem tudnánk élni. Fizikai fájdalmainkat, érzéseinket ezen keresztül érezzük, a betegségeket is.

Asztrális: az asztrális test az érzelmi, vágyak és szenvedélyek teste. Úgy gondolom, hogy az álmokért, testelhagyásért is ez a testünk felel.

Mentális: agyi tevékenység, gondolatainkat, elménket ez tartalmazza (az agy közvetíti)

Kauzális: emberi lélek, előző életeink emlékeit tárolja.

Mennyei test: sajnos nem tudom mi a szerepe, de nagyon magas rezgésű.

Isteni test: ez a legmagasabb rezgésű testünk. Ez az isteni énünk, mely kivált a Forrásból, Istenből.

A felső négy testünk (mentális, kauzális, mennyei, isteni) a SZELLEMünk. Ebben található a lélek (kauzális, mennyei). Tehát az asztrális test nem a lélek!

Amikor a test, lélek, szellem meghatározást látod azalatt a fizikai, asztrális, és a felső négy testedet értik.

Természetesen csak a parapszichológiában különítik el a testeket, ez mind egy nagy energia.

Az aura testünk radioaktív kisugárzása, amelyben szimbólumok találhatók, hogy felismerjenek a felsőbb lények.

2021. márc. 30. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!