Hogyan lehet új ezoterikus/mágikus törvényeket létrehozni?
En ezt anno kivaloan leteszteltem.
1. Kicsit ass bele az ezoteriaba, mi is al alapja, bezz utanna a kulombozo vallasok alapjainak.
2. Elengedhetetlen a jo fogalmazo keszseg es nehany lopott bolcs gondolat ( idovel magatol jon neked is )
3. Valassz celkozonseget es csatornat!
Internet kivalo erre. En gyakorlatilag kitalalt vallast alapitottam csetfeluleten, ahol ilyesztoen sok rendszeres kovetore akadtam.
Celkozonseg kivalasztasahoz vedd szamitasba, hogy vajon hany orakor kik ulhetnek ott a gep elott, vagy eppen milyen forumot valasztasz!
Elesettek, megsebzettek, gyengek..... Csak celozd be azokat akiket a mai divatszektak, mint a szcient... Le se meren irni
4. Figyelj!
Figyeld meg a valasztott felulet eletritmusat, szohasznalatat, szokasait, hangvetelet... Erezd a miliot! Pl.: hitelesebb vagy, ha indexforumon tisztaban vagy a nullazas fogalmaval. Azt a hatast kell keltened, hogy regi motoros vagy. Aprosag, tudom, de az ilyenekre kell odafigyelni.
Figyelj, es hatterben roviden legy jelen.
5. Lassu viz partot mos
Ne te hozd fel a temat, hanem szorfolj a hullamokon es tereld a temat az iranyba. Semmikepp sem lehetsz ramenos! Mindig nyigodt es kimert vagy, aki nem bonyolodik vitaba es nyitott.
Ha vitatkozni kezdesz, elveszett az egesz...
Kepzeld azt, hogy valami isten tudja okeleti bolcs vagy aki ismeri a titkot... Es vegtelen turelme van.
6. Csali
Olyan dolgokat nyilazkoztass ki, amivel minden jo erzesu ember kepes azonosulni...
Ilyesztoen konnyu formaja ez a horgaszasnak.
En anno kiserleti jelleggel vagtam bele, es annak ellenere, hogy bem hiszek istenben, rengeteg embert allitottam a szolgalataba. Nehany honap alatt oda jutottam az eloszor jo mokanak tuno kis teologiai kiserletemmel, hogy megrettentett a dolog...
Nem arultam el az embereknek, hogy ez az egesz egy baratommal folytatott beszelgetesbol szuletett egy kv mellett.
A szellemi vezeto remetenek allt csupan...
Engem nem a penzugyi lehetosegek motivaltak, nem is csinaltam belole penzt, hisz van lelkiismeretem. Nagyon bantott is, hogy becsaptam tengeteg embert. Ugyanakkor csupan valahova akartak tartozni, vagy csak nehan jo szot akartak hallani, amit megkaptak a hamis szellemi vezetojuktol. Nem kellett tulbonyolitani. Egy kv mellet megalapitottam az uj vallast. Utanna meg olvastam a sorok kozott.
Komoly erkolcsi felelosseg ezzel jatszani, bar szerintem ez nem sokakat erdekel manapsag...
Engem csak az erdekelt, hogy mi mindenre ad modot az internet.
Voltak hasonlo beepulos huzasaim mas temaban olyan korokbe, ahol mar komoly volt a tet, es amikor bekerultem a krembe, akkor jobbnak lattam orokre felhagyni az ilyen jellegu probalkozasaimmal.
Ha kepes vagy tokeletesen azonosulni a krealt figuraval, mar mar skizofren modon bemeseled magadnak, hogy akkor es ott te vagy az a krealt figura maga..... akkor nem tudsz hibazni.
Masok fejevel kell gondolkodnod. Pl: en beugranek ennek?
Sok sikert!
Ja! Ha meglevo torvenyeket akarsz felulirni, akkor mond azt, hog hazudtak nekik ezret es ezert. Alapos es profin osszeszedett indoklas szugseges, majd mondj egy olyan igazsagot amit hallani szeretnenek.
Kicsit morbid pelda, de jol tukrozi szerintem;
Tegyuk fel, hogy halalos betegeket akarsz hokuszpokusszal gyogyitani...
Sokan csinaljak ezt.
Mit mondasz a nyugati orvoslasra?
A gyogyszeripari osszeeskuveselmeletek...
Aztan csinalsz ossejtet sziloplasztbol, vagy megadod a beavatast...
Igy megy ez manapsag...
Tudom, hogy unszimpatikus a pelda, de ez megy manapsag!
Altalaban eleg a penzed es teljes vagyonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!