Mit jelenthet ez a kórházas álom?
Azt álmodtam, hogy egy kórházban vagyok, majd találkozom a kórházi osztályon a kórházi osztály recepciósával, köszönök majd több kórterembe is bemegyek. Mindenütt számomra ismeretlen, ágyban fekvő, felnőtt emberek vannak az ágyakban. Van aki ül van aki csak fekszik, a fiatalabbak közt vannak akik beszélgetnek nevetgélnek. Egy kórteremben 4-5 ágy is van, néhol több is, mindegyikben fekszik vagy ül valaki. Az egyik teremben fiatal férfiak vannak, a másik teremeben fiatal nők, míg a leghátsó teremeben idősek és aggastyánok fekszenek pontosan nem lehet kivenni, hogy most idős nők vagy férfiak valószínű, hogy mindkettő. Vigig nézek minden termet, majd visszamegyek a fiatal nők termébe. Itt mindenki nagyon szép fiatal nő, többnyire 20 és 35 év közöttiek lehetnek. Sok fiatal nő agyához odamegyek, megölelgetem és megcsókolgatom őket. Majd visszatérek a recepcióra és véget ér az álom.
Mit jelenthet ez az egész?
Az álmod egy jellemrajz rólad.
Hálás az életnek lehet mindaz,aki a környezetedben él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!