Miért álmodok róla akkor is ha nem gondolok rá?
Előfordult már egy személyről álmodtam akkor is mikor gondoltam rá,de még többször fordult ez elő,amikor nem gondoltam rá,vagy mondjuk egy nap egyszer vagy kétszer,és akkor is csak egy pillanatra.
De nem akkor álmodunk valakiről ha rá gondolunk?
Vagy lehet azért álmodok vele,mert van valami ami nem tiszta vele kapcsolatban a fejemben?
Viszont akkor sem egészen értem miért álmodok vele sokszor akkor is,ha nem gondolok rá.
Lehet nem zuhanyoztál és amikor megcsap az izzadtság szag, eszedbe jut vele a szex. Ne vedd magadra csak pl. volt.
Nem kell gondolni rá, hogy álmodj. Az csak növeli a lehetőséget. Sok az emlék, az érzés és elemeket összetársítani nem nehéz.
Hát,több dolog.Főleg az,hogy szeret-e vagy sem,érez-e valamit irántam vagy sem,vagy ha igen,akkor mit.
Sok hasonló kérdésnél azt olvastam hogy a kérdező az előző párkapcsolatát nem tudta elfelejteni vagy ilyesmi,de nálam nem jellemző ez a dolog.Sosem jártam vele,sosem volt köztünk úgy igazán semmi. Szóval emiatt nem lehet.
Igaz hogy szoktam látni,nem szakítottuk meg a kapcsolatot,de nem járunk.
Kb. én is így vagyok pár hónapja többet álmodtam vele de akkor többet is beszéltünk.(többet gondoltam rá)
És a kérdéseidre igen a válasz akkor álmodunk valakivel többet ha rá gondolunk és szerintem nem tisztáztad le az érzéseidet vele kapcsolatban..
Egyébként lehet nem gondolsz rá annyit de a tudat alattidba ott van..
ha nem dugod meg akkor 1 kukó vagy. ha megdugod akkor is az vagy csak más nem szűz kukó. tehát gondolj rá és menni fog. ha hamarabb elmész az aktusnál előtte nézz jól a szemébe majd vágd el a torkát hogy ne mesélhesse a történetet senkinek mert nevetség tárgyává tesz. azután tűnj el az országból. ha megvan akkor lődd fejbe magad így az igazság soha nem derül ki.
egy titkos hódolód <3
Lucifer-666:
Nem járhatnánk,vagyis hát van több akadályozó tényező is,de mivel ez kicsit összetett,inkább ide nem írom le,hanem maradok az eredeti kérdésnél.
Ha érdekel,vagy ha szerinted tudsz hasznosat mondani,akkor írhatsz priviben,ott leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!