Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetnek ezek az...

Mit jelenthetnek ezek az álmok? Többi lennt

Figyelt kérdés

Kiskorom óta álmondok olyan dolgokat, hogy pl. Egy háborúban vagy hasonlóban vagyok, de eddig mindig mindent túléltem. Úgy értem, elmesélem a legérdekesebb el et, hogy érthetőbb legyen.

Az egyik álmomban a suliban egyszercsak közölték a tanárok, hogy aznap "mészárló nap" van tehát a nagyobbaknak meg kell ölnie minél több gyereket, furcsa módon nem ellenkeztek, még örültek is neki. Random kijelöltek a tanárok pár embert, akiknek "szupererejük" van (pl. Természetfeletti erő, áramütés) ezekután kezdődött a mészárlás, reggel 8-tól 3-ig tartott, mint a suli általában. Szóval én a barátaimmal el is indultam egy viszonylag elhagyatott folyosóra. Időközben összeszedtünk pár elsőst, védtük őket ameddig tudtuk. Olyan 1 fele már megölték a suli nagy részét a nagyok, a mi kb. 7fős csapatunkból is csak 3-an maradtunk. De akkor elkezdett minket kergetni 5 nagy, köztük egyiknek áramos ereje volt. Be futottunk egy osztáyba, elbújtunk, majd amikor nem figyeltek, ki akartunk futni. De 1 barátnőmet elkapták! Már csak én és egy barátom maradtunk. De ekkor a semmiből elougrottak. Elkaptak. Az áramos csak már készült, hogy egy végzetes érintéssel megöljön, hozzám is ért, de furcsa módon rám nem hatott az áram. A csodálkozásukat kihasználva el futottunk, és hála istennek vége lett a mészárlásnak, 3 óra lett. A suli 430 főjéből 30-an élték túl, én benne voltam.

Egy másik álomban meg osztálykirandulason voltam a RÉGI osztályommal. Én es két barátnőm sétálni mentünk,.ekkor a semmiből elougrott az egyebkent kedves, kövér osztálytársunk. Szóval tökre megvadult, megőrült. Kergetett minket. Az egyik barinőmet elkapta, és eltörte a gerincét a szemünk láttára. Sztem sokkkot kaptunk, pár másodpercig mintha megszűntünk volna létezni, de még időben magunkhoz tértünk, fel kaptunk a törött gerincű csajszit, és el futottunk. Amikor vissza értünk a hitelhez kiderult, h sok más gyereket megölt a kövér, csak 3-an maradtunk.

Na egy kicsit zavaros, rengeteg ilyen álmom volt, de ez már így is hosszú. A lényeg, hogy az összes ben túléltem. Mit jelenthet ez?

2016. ápr. 10. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy túl sok mesét nézel, és ez kihat az álmaidra is.
2016. ápr. 10. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem nagy zombis álmaim vanak d enem ez a beteg ember.. hanem zombik mint külön faj és nálam már van továbfejlődött is xdd de nem beszédes tipusok de ügyesek, de baszot komoly azt álmodni xD
2016. ápr. 11. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!