Mit jelenthetnek ezek az álmok? Többi lennt
Kiskorom óta álmondok olyan dolgokat, hogy pl. Egy háborúban vagy hasonlóban vagyok, de eddig mindig mindent túléltem. Úgy értem, elmesélem a legérdekesebb el et, hogy érthetőbb legyen.
Az egyik álmomban a suliban egyszercsak közölték a tanárok, hogy aznap "mészárló nap" van tehát a nagyobbaknak meg kell ölnie minél több gyereket, furcsa módon nem ellenkeztek, még örültek is neki. Random kijelöltek a tanárok pár embert, akiknek "szupererejük" van (pl. Természetfeletti erő, áramütés) ezekután kezdődött a mészárlás, reggel 8-tól 3-ig tartott, mint a suli általában. Szóval én a barátaimmal el is indultam egy viszonylag elhagyatott folyosóra. Időközben összeszedtünk pár elsőst, védtük őket ameddig tudtuk. Olyan 1 fele már megölték a suli nagy részét a nagyok, a mi kb. 7fős csapatunkból is csak 3-an maradtunk. De akkor elkezdett minket kergetni 5 nagy, köztük egyiknek áramos ereje volt. Be futottunk egy osztáyba, elbújtunk, majd amikor nem figyeltek, ki akartunk futni. De 1 barátnőmet elkapták! Már csak én és egy barátom maradtunk. De ekkor a semmiből elougrottak. Elkaptak. Az áramos csak már készült, hogy egy végzetes érintéssel megöljön, hozzám is ért, de furcsa módon rám nem hatott az áram. A csodálkozásukat kihasználva el futottunk, és hála istennek vége lett a mészárlásnak, 3 óra lett. A suli 430 főjéből 30-an élték túl, én benne voltam.
Egy másik álomban meg osztálykirandulason voltam a RÉGI osztályommal. Én es két barátnőm sétálni mentünk,.ekkor a semmiből elougrott az egyebkent kedves, kövér osztálytársunk. Szóval tökre megvadult, megőrült. Kergetett minket. Az egyik barinőmet elkapta, és eltörte a gerincét a szemünk láttára. Sztem sokkkot kaptunk, pár másodpercig mintha megszűntünk volna létezni, de még időben magunkhoz tértünk, fel kaptunk a törött gerincű csajszit, és el futottunk. Amikor vissza értünk a hitelhez kiderult, h sok más gyereket megölt a kövér, csak 3-an maradtunk.
Na egy kicsit zavaros, rengeteg ilyen álmom volt, de ez már így is hosszú. A lényeg, hogy az összes ben túléltem. Mit jelenthet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!