Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetnek ezek az álmok?

Mit jelenthetnek ezek az álmok?

Figyelt kérdés
Már napok óta olyanokat álmodok amik eléggé furcsák pl.:tegnapelött azt álmodtam h egy repülōtéren vagyok egy pár barátommal és egy vadidegen roma férfi rámszól h menjek oda hozzá (egy ilyen falnál állt és ott volt egy ilyen krikszkraksz)és megkérdezte tōlem h sztem melyik szellem irta(hat honnan tudhatnam egy krikszkrakszbol)es akkor egyszercsak abbol egy szo lett:catan megkerdeztem tole h mi az es akk mondta h ez sátán!a tobbire naon nem emlekszem.tegnap majdnem ilyen volt csak egy masik helyszin es egy masik vadidegen es akk mondta nekem h o vmilyen orszagba megy mert h o jesus crist (azaz jezus krisztus)es akk ennek az alomnak is vege lett de ez most jelenthet valamit?

2015. szept. 11. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem jelent semmit. Ez csak szimplán egy hülye álom, sokan szoktunk ilyeneket álmodni néha.

Egyébként az álomfejtés a pszichológiára tartozik, nem az ezotériára. Már ha tényleg meg akarod fejteni.

2015. szept. 11. 20:00
 2/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem kéne annyi fűszeres kaját enni lefekvés előtt.
2015. szept. 11. 20:27
 3/4 jácint78 válasza:
Szia én nem vagyok szakember, de arra utalnak ezek az álmok hogy nappal tudat alatt, olyan infók érnek amik az utazást a vendéget és a vallást lehet hogy a bevándorlók ügyét is érinti, a visszatérő álom elvileg sürgetést is jelenthet... jó lenne tudni, hogy a vallás(hit) dolgaival hogyan állsz? és ha érdekel további kérdéseket is feltennék, várom válaszod!
2015. szept. 11. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
katolikus vagyok szinte CSAK Istenben hiszek,mas kerdes amit meg szeretnel tudni?
2015. szept. 11. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!