Álmomban csókolóztam egy osztálytársammal, és olyan valódinak tűnt. Én pedig még sose csókolóztam, és már kezdek megijedni, hogy az álmomban volt meg az első csókom. Ráadásul élveztem! (? )
Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének kérlek, de még nem volt meg az első csókom, és álmomban meg olyan valósághű volt az egész. Emlékszem, hogy még bénáztam is, és mondtam a srácnak, hogy az első csókom volt..
Ezek után vajon nem lesz olyan nagy durranás a valóságbeli első csókom? :(
( Bocsi, ha rossz kategória, de fogalmam sem volt, hova teehtném ezt fel )
2016. ápr. 10. 20:22
1/4 anonim válasza:
A való életben az első csók az annyival másabb hogy arra emlékezni fogsz. De egyébként nem nagy cucc. Nem kell aggódnod.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez meg miért lett áttéve az Ezotéria rovatba?! Jesszusom!
Amúgy köszönöm a választ :)
2016. ápr. 10. 21:51
3/4 J Lukenem válasza:
vrlem is hasonlo történt :D de ne félj. tenyleg nem nagy dolog. amugy olyan volt az álmomban mint a valóságban... hmmm. pedig akkor nem is tudtam hogy milyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!