Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar reg ota csinálnám ez lenne az elsö és nincs olyan kapcsolatom; ( ( szerintetek lefekudjek az osztalytarsammal nem akarok tölle semmit csak azt?
ne. rohadtul meg fogod bánni, és nem azért, mert fáj vagy nem volt elég jó, hanem, mert lehet, csak 1 napot kellett volna várnod, hogy megismerj valakit. én elcsesztem az elsőt, mert nem vártam a megfelelőre, remélem, te nem szúrod el így az életed...
18/l
Ha ennyire elszánt vagy, hogy így akarod elveszteni a szüzességedet, akkor is sokkal jobban teszed ha nem az osztálytársaddal teszed, mert az rettenetesen kínos éveket fog a nyakadba tenni.
Esetleg ha fiú vagy akkor menj prostituálthoz, ha lány akkor ajánld fel magad valahol, itt például tuti "segítene" rajtad vagy 10 idióta, VAGY akár várhatnál is mint minden normális ember...
ja hogy fiú vagy... :D
én prostit nem javasolnám, állítólag baromi kiábrándító. ha már csak alkalmi kapcsolatot akarsz, ne az osztályban nézz körül, mert az később valóban ciki lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!