Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze akarok jönni az egyik osztálytársammal. Mit tegyek?
Fiú vagyok,15 éves és még nem volt barátnőm. nem vagyok valami bőbeszédű és túl vonzó se (185 cm/125kg). jóba vagyok egy csajjal de nem beszélünk túl sokat. szeretnék többet mint jóban lenni vele csak nem tom hogy hogy kéne közeledni felé. most a téliszünet előtt vettem neki egy doboz bon-bont
de ezzel kifogytam az ötletekből. mit kéne csinálnom?
Nem túl szerencsés kapcsolat...
Mennyire vagy közkedvelt az osztályba?
Mert ha sokat csesztetnek, akkor a csajt is fogják hogy miért jött össze veled...
Ilyen világot élünk, tapasztalat...
Osztálytárssal összejönni már eleve nem jó, hidd el.
Én nem ajánlom. Nagyon nem :S
Egyik ismim is ugy jött össze pedig, hogy a lány az osztálytársa volt. Jó mondjuk a srác karatézik, elég jól nyomja. Most is egy osztályba járnak igaz ez már fősuli.
De ez nagyon ritka, meg ahhoz eléggé macsónak kell lenni, vagy tökösnek. Hogy odacsapsz ha ugatnak...
az elsőnek írom hogy szoktak csesztetni de akkor megvédem magam, a másodiknak hogy két osztálytársam már több mint egy éve együtt van és mindig is egy osztályba jártak
kösz a válaszokat de nem lettem okosabb
egyépként miből lehet észrevenni ha a csaj is többet akar a haverságnál mer néha ő is próbálkozik valamit(néha dumálunk szünetekbe, állandóan mellém ül, és volt olyan hogy mentem haza és megállt melletem és aztám együtt mentünk haza)
Ha elfogadsz egy jó tanácsot egy tapasztaltabb embertől:
Messzire kerüld el az osztálytársaidat ismerkedés céljából.
Rengeteg szenvedéstől kíméled meg magadat, és ezt most nagyon-nagyon komolyan mondom. Tudod: házi nyúlra nem lövünk..
Nekem is osztálytársam a barátnőm...11 hónapja vagyunk együtt..báttyám 1 hónapja jár szintén osztálytársnőjével, unokatesóm 7 hónapja szintén osztálytársnőjével...
közeledj hozzá, hülyülj vele...flörtölgessél vele akár valamiféle játékkal...nekem bejött =D
na, most a barátnő részéről:D :
a szakítás után tényleg nehéz lehet...akár kínos is... klikkesedik az osztály... ez van :) másmilyen kapcsolatban is lehet ugyanez, közös barátok miatt... akármi.. meg, gimnazistaként szerintem négy évig akár érdekből is kilehet bírni ^^ csak két normális ember kell hozzá:D vállalni... lehet a kockázatot ;)
minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!