Nem tudom mi ez az álom?
mostanában eléggé sokat gondolok egy lányra akivel össze
szeretnék jönni de bizonytalan vagyok benne.És egyik nap
arról álmodtam hogy aki még pályázik rá az sokkal közellebb
van hozzá és egymásnak dőlnek meg ilyenek és egyszer csak versenyezni kezdek az ellenfelemmel aki legyőz és átölelik utána egymás aztán engem messzire ellök az a fickó.Aztán mindig felébredek.Egy másik nap továbbálmodtam de megint ugyan az.NEM ÉRTEM
"NEM ÉRTEM"
Hát amit írni próbáltál, azt én se.
Az álom pontosan az amit most leirtál a vágyaidat jeleniti meg az agyad képek formájában képzeld el mint egy filmet csak ez a te életedröl szól egynyi a titok.
Az agyad ekkor "szortírozza" a dolgokat ami a napjaidban életed folyamán megéltél igy ez az álom arrol szol hogy te hogy szeretnéd a szíved méjén megélni a dolgokat.
A rémálmokra most nem szeretnék kitérni mert annak ha megnéznék a valóságalapját akkor én 10-12évesen azt álmodtam hogy egy dinoszaurusz kerget ami a végén kiderül hogy egy professzor épitett na ezt felyd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!