Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelent? Kell aggódnom?

Ez mit jelent? Kell aggódnom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy megharapott egy óriás vércickány! És a következő teleholdkor én is óriás vércickánnyá változtam! És a falusiak üldöztek vasvillával és ki akartak nyírni! Ez mit jelenthet?

2016. ápr. 14. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Kell aggódni.
2016. ápr. 14. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivel az álmok köztudottan a jövőt vetítik előre, próbáld meg kiélvezni azt a nyolc napot, ami a következő teliholdig hátravan, amikor is vércickánnyá változol és a falubeliek vasvillára hánynak.
2016. ápr. 14. 14:19
 3/7 anonim válasza:
2016. ápr. 14. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:
vércickány az meg mi xD?
2016. ápr. 14. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:

most komolyan?

Kihalt állatok

Sok kihalt állat van melyeket nem ismertünk túlzottan

megpróbálok felsorolni egy párat és hogy mért halt ki jó barátom Attila elméletének megosztásával

Nemibeteg Repülőhal :

egymás közt terjesztették a betegséget melynek bekövetkeztében kipusztultak

3 Szájú T-rex :

kihaltak mert a hím és a nőstény példányok a 3 szájnak köszönhetően annyit ettek h nagyon meg híztak ezért nem tudtak közösülni a hatalmas méretük miatt

Búvótyúk :

a nőstény búvótyúk rendszeresen elbujt a hím elől amely a fajuk kihalásához vezetet hiszen a búvókakas nem találta a nőstényt s a tojásait

Segbebaszot Vizi Csimpánz :

a segbebaszot vizi csimpánz hasonlit a sima vizi csimpánzra de ennek a fajnak a seggén hatalmas bőrkinövés található az ánusz túlzott megszeretése és használatba vétele végedt ez a faj is sajnálatosan kihalt

Óriás Ornithocheirus

ez a rettenetesen nagy élőlény mikor fel szált beleremeget a föld a legnagyobb élőlény volt a levegőben mindenki és minden tisztelte a szárny fesz távolsága nagyobb volt mint egy 20 emeletes bérháznál

nehezen szálltak fel sokan bele haltak utolsó példány feljegyzések szerint bele halt abba h látta mikor egy veréb elsüvitve mellette gyorsabban repült ebe a szégyenbe halt bele az utolsó példány mely a faj kihalásához vezetett

Végül még ma is élő lény a legádázabb mind közül a Vércickány

A vércickány fjelődésének kezdetén egy sugár fertőzöt Borsodchem meleti patakból ivot.

Mutálódás oda vezetett h a várcickány akkora mint egy 10 emeletes bérház de rendkívül jó rejtőző képességének köszönhetően egy fűszál mögött észre vehetetlenül meg búvik .

A vér cickány elpusztithatatlan.Attila barátom mesélte h Rambóval és Chuck Norrisal elmentek Vércickányra vadászni.Ami hirtelen elő ugrott a bokorból és Rambót a földre dobta és Chucknak volt annyi lélekjelenléte h a szamurájkardal ami hirtelen az oldalán termet kimetszet egy kis hasa alja szalonát

Ám a vércickánynak van egy élősködője is ami sajnos az embert is meg támadja a Protektura bogár ami akkora mint egy trabant és végbélen át jut be a testbe ahol rákapcsolódik a központi csöcsmirigyre és onnan az ember életerejét csapolja

ha valakit látunk fogyatékosan érdekesen járni abban biztosak lehetünk h élősködik egy Protektura bogár

és ha rángatózik is közbe akkor abban a személyben 2 van és pont párosodnak.

2016. ápr. 14. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:
amúgy a borsodchem itvan melete meg a sajó van én meg etem sajóba élő halat lehet ezér szeretem a vért xdd
2016. ápr. 14. 15:24
 7/7 anonim válasza:

Nem kell tartanod semmitől!

Az agy a látottak alapján dolgozza fel az

álmokat és ebből következik hogy rágcsáloféléket

néztél mostanában és az agyad ezt rossz élményként

fogta föl.Ebből lett ez az álom

2016. ápr. 14. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!