Aggódnom kellene?
Figyelt kérdés
Kártya jóslásba azt jött ki édesanyámnak hogy én egy sorsdöntő utazáson fogok részt venni. Ami meglepő mert sosem voltam még anyum kártyái között pedig történtek dolgok.2 hét múlva tényleg utazok Németországba. Mellesleg én is elvégeztem egy kis "jóslást".3 lapot húztam ki a pakliból abból az egyik az üzenet a másik az utazás volt a 3. ra nememlékszem :/. Mire kellene számítanom? Féljek?2013. máj. 29. 18:30
1/10 anonim válasza:
Nem kell aggódni semmitol, Ez az egész jóslás dolog csak kamu, csalás, sarlatánkodás. Remélem nem fizettél érte.
2/10 anonim válasza:
Nos.. vannak sarlatánok, az igaz, meg lehet hogy tévednek, de nem félj az utazástól, butaság.. inkább örülj neki hogy mész ki, és még az is lehet valami jó ajánlatot kapsz, vagy ilyesmi..
3/10 anonim válasza:
Vetkőzd le ezt a marhaságot és használd a józan eszed.
4/10 A kérdező kommentje:
Hiszek benne és tudom h nem kamu :) köszönöm szépen.
2013. máj. 29. 18:52
5/10 anonim válasza:
az utolsó mondatod ellentmondó.
Vagy hiszed, vagy tudod. A tudáshoz bizonyíték szukséges, a hithez semmi. Pont azért hit. Most melyik? Haa tudást választod akkor mik a bizonyitékok hogy igaz? Mertén tudom hogy kamu. Rengeteg adattal szolgálhatok.
6/10 anonim válasza:
Te figyi már... Ha ilyen ökörségeket csinálsz... Miért tőlünk várod a választ???
A harmadikra nem is emlékszel... így hogy kérsz a válaszolóktól sorselemzést???
7/10 A kérdező kommentje:
Egy szimpla véleményre lettem volna kíváncsi mit takarhat az utazás esetleg tapasztalatok alapján !!!!azoktól!!! akik ebben jártasak és nem érdekelnek az oltások. Köszönjük GYK!
2013. máj. 29. 23:24
8/10 anonim válasza:
Pedig a 3.lap a leglényegesebb!Az Üz.Ut.nem jelent rosszat.
9/10 anonim válasza:
Na, látod? :D
/A hatos vagyok... Én segíteni akartam :DDDDDDDD /
10/10 anonim válasza:
A legrosszabb amit tehetsz hogy félsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!