EBay-en rendeltem március elején egy táskát. Kell aggódnom, hogy még nem jött meg vagy tényleg ilyen sok időbe telik míg megérkezik?
Hát meg szokták adni, h kb. mennyi idő a shipping.
Én kisebb vackokat szoktam Ázsiából rendelni, eddig megérkeztek 20-30 nap alatt, ennyit is írnak.
Március eleje azért már másfél hónap. Ilyenkor írni kell az eladónak, hogy még nem kaptad meg, és akkor tisztázzátok.
Ha pedig kaptál nyomkövetési számot, akkor ugye tudod követni. :)
vagy vamkezelnek valamit, vagy nem.
nem szoktak varatni... gondolod vagy egy nagy raktar, ahova behordjak a csomagokat es masfel 7ig ulnek rajta, hogy a neppel kicsesszenek?
Ha vamkezelik (mert x osszeg feletti az ara) akkor kapsz egy levelet, hogy fizess, ha fizettel, akkor a postas kezbesiti a csomagot.
Ha nem vamkezelik, akkor a postas hozza a cuccot.
Addig kell varni, ami a termek leirasanal szerepelt. Ha 35 nap, akkor a 36. napon irsz egy emailt az eladonak, hogy hello, hol a cucc? Adsz neki 24 orat hogy valaszoljon. Ha nem reagal, akkor nyitsz egy "claim" ugyet az eBay-el es hagyod hogy ok intezkejenek. Ha nem tudjak elerni az eladot x napig, akkor neked visszaadjak a teljes osszeget. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!