Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiafiam még nem mászik kell...

Horikarkarka kérdése:

Kiafiam még nem mászik kell aggódnom?

Figyelt kérdés
Kisfiam koraszülött 10hónapos korrigált 8hós lesz. még nen kúszik és még mászni sem mászik. Nagyon szeretne a kezeivel már tudja mit kell csinálni de a lábacskáival egyszerűen nem tud rájönni mit kell csinálni azon babák akik vele egy napon születettek ugy szint korababák már másznak és felálnak nagyon elkezdtem aggódni. Bár azt mondják nincs elkésve.
2016. ápr. 7. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kúszni 9, mászni 11 hónapos korig kell és ha jól tudom nektek a korrigált kort kell nézni. Az időre született lányunk 9 hónaposan kezdett kúszni és 10 hónaposan mászni. Teljesen egészséges, már óvodás.
2016. ápr. 7. 19:31
 2/2 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem hasznos segiteni benne, a linken nagyon hatekony gyakorlat van, ha gondolod.

Amugy főleg izomerrőssegtol függ a fizikai mozgas (persze amit meg az idegrendszer szabályoz)szoval igy is ugy is erosito torna javallt(tsmt v dévény) akár dévényessel, igaz nincs vész, időben vagytok, de attol még lehet segìteni őt benne.

[link]

2016. ápr. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!