Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Egy olyan dologról álmodtam ami 100% , hogy még nem láttam az életembe, de álmomba láttam , és amikor utána néztem tényleg az volt.2016. márc. 31. 14:30
2/7 A kérdező kommentje:
Elég intim , nem igazán írnám le
2016. márc. 31. 14:55
3/7 anonim válasza:
Velem már történt ilyen. :) Érdekes.
Ja, hogy hogyan lehetséges? Ne higyj el mindent, amit ma hallasz. Az élet sokkal-sokkal többrétűbb annál, mint amit állítanak róla, és valószínűleg létezik egyfajta közös tudat (morfogenikus mezőnek vagy kollektív tudattalannak is szokták nevezni), amelyből kapunk információt. Álomban valószínűleg könnyebben tudatosulnak ezek.
4/7 Papi Gonzales válasza:
kit érdekel hogy intim...ez egy anonim site...
5/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, már magában az is , hogy álmodtam hiszen ez nagyon ritka számomra de erre az álmomra emlékszek mindenre belőle.
2016. márc. 31. 15:13
6/7 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, sőtt olyan is amit még a google se tudott
7/7 anonim válasza:
Nekem olyan van, hogy egy bizonyos helyszínen álmomban történik valami, majd rá pár héttel-hónappal eljutok arra a helyre, ami pontosan úgy néz ki, és azelőtt még soha nem jártam ott. Érdekes dolgok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!