Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy lehetséges ez?

Hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Egy olyan dologról álmodtam ami 100% , hogy még nem láttam az életembe, de álmomba láttam , és amikor utána néztem tényleg az volt.
2016. márc. 31. 14:30
 1/7 Papi Gonzales ***** válasza:
mint pl?
2016. márc. 31. 14:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Elég intim , nem igazán írnám le
2016. márc. 31. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Velem már történt ilyen. :) Érdekes.

Ja, hogy hogyan lehetséges? Ne higyj el mindent, amit ma hallasz. Az élet sokkal-sokkal többrétűbb annál, mint amit állítanak róla, és valószínűleg létezik egyfajta közös tudat (morfogenikus mezőnek vagy kollektív tudattalannak is szokták nevezni), amelyből kapunk információt. Álomban valószínűleg könnyebben tudatosulnak ezek.

2016. márc. 31. 15:10
 4/7 Papi Gonzales ***** válasza:
kit érdekel hogy intim...ez egy anonim site...
2016. márc. 31. 15:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Érdekes, már magában az is , hogy álmodtam hiszen ez nagyon ritka számomra de erre az álmomra emlékszek mindenre belőle.
2016. márc. 31. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen, sőtt olyan is amit még a google se tudott
2016. márc. 31. 21:46
 7/7 anonim válasza:
Nekem olyan van, hogy egy bizonyos helyszínen álmomban történik valami, majd rá pár héttel-hónappal eljutok arra a helyre, ami pontosan úgy néz ki, és azelőtt még soha nem jártam ott. Érdekes dolgok. :)
2016. ápr. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!