Szerintetek tényleg lehetséges hogy találkozok ezzel a lánnyal?
Figyelt kérdés
egy pár napja álmodtam egy ismeretlen lányrol életembe nem làttam és de egymásnak rendelt a sors igazit találtam meg de eddig a valos életbe max 2 lánnyal volt dolgom es nem voltak azok akik egymásnak lettünk volna jo az egyik talàn de a másik az meg kiakart hasznàlni. ennyi röviden most 17 vagyok es eddig 3 évig volt az egyik a másik 3 hónapig es a harmadik akiről álmodtam szerintetek utal arr hogy hamarosan vele leszek vagy csak a tudatalatzi talàlta ki?2016. márc. 13. 22:54
2/4 Quatermain válasza:
Kedves kérdező, ne törődj bele. Hamarosan nem valószínű, de évekkel később megláthatsz egy hasonló lányt, lehet addigra elfelejted az álmod, de emlékeztetni fog egy deja vu érzés, mitha már találkoztál volna vele. A lényeg, hogy lépj, mert ha nem teszed meg sokáig bánni fogod. Mindezt tapasztalatból írom, én nem mertem lépni. Igaz, gyerek voltam akkor.
3/4 anonim válasza:
Az álmaid nője maradjon az álmaidé!
Neked valóságos barátnőre,s majd egykor egy valóságos társra lesz szükséged.
Az álmot ne keverd a valósággal,mert az skizofrénia!
4/4 A kérdező kommentje:
köszi nektek a válaszokat!
2016. márc. 14. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!