Mit jelent, ha azt álmodtam, hogy apukám meghalt?
Figyelt kérdés
Nem konkrétan a halálát láttam, hanem anya elmondta, és nagyon sírtam, aztán álmomba lefwküdtem aludni, és álmomba pedig azt álmodtam, hogy megölelem. Nem a legjobb a viszonyom vele, nem is állok hozzá túl közel..2016. márc. 28. 10:14
1/2 anonim válasza:
Tudat alatt aggódsz az elvesztésétől. Próbáld helyretenni a kapcsolatotokat, próbáljátok megérteni egymást, mert egyszer eljön az idő, amikor már késő lesz
-ez tudat alatt ott van benned,azért jön ilyen álom.
2/2 anonim válasza:
Én azt álmodtam múlt éjjel, hogy az emberi legjobb barátomat megölték, konkrétan feldarabolták és én talatam rá... Es ma... A kutyámat (aki szintén a legjobb barátom) megmérgezték, és én találtam rá.
Lehet, hogy valaki olyat fogsz elvesziteni, aki fontos neked, nem pont apukádat, de nem vagyok egy profi ebben a témában..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!