Azt álmodtam az éjszaka hogy a barátom (pasim) meghalt. Miért? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval minden megvolt szervezve, gondolok itt a temetésre. Sír is fel volt már állítva, volt rajta írás, de arra nem emlékszem pontosan. Az érdekes az volt, hogy koporsó sehol. Jött egy autó-halottas kocsi féleség- és valaki pont ott állt mellette, és ahogy eltolták az ajtóját elkezdtek fintorogni, én erre megijedtem (mivel azt se tudtam mitől halt meg), és mondtam, hogy nem érdekel, hogy milyen állapotba van a teste, én megakarom nézni. Ő nem koporsóba volt, hanem egy ágyon feküdt, alsónadrágba(érdekes, mintha pont a saját ágyán feküdt volna, olyan alsónemű volt rajta, ami valójában is van neki). Mire oda értem a közelébe felállt-nagyon megijedtem- és kinyitotta a szemét. Ekkor megörültem, hogy él és nem halt meg. Ekkor mondta, hogy csak viccelt hogy meghalt. Közöltem vele, hogy egyáltalán nem illik ilyennel viccelni, és hogy rossz vicc volt. Az ő válasza az volt, hogy azért döntött így, hogy megviccel, mert kíváncsi volt hogy szeretem e vagy mennyire szeretem. Aztán még volt amiket mondott, de nem emlékszem tisztán rá, egyben biztos vagyok, az eljegyzésről volt szó (megjegyzem, épp aznap beszéltünk róla). Mit jelenthet ez?2015. jún. 2. 18:02
1/2 anonim válasza:
Ettől én külömb sztorikat szoktam álmodni. Kitalálni meg jobbakat is tudnék. Nincs semmi értelme, jelentősége.
2/2 anonim válasza:
Nekem ez nem úgy tűnik, mintha kitalálta volna a kérdező.
Az álom összességében azt jelzi, hogy kapcsolatotok hosszú lesz, de pasidnak lesznek kicsapongásai. A hosszú kapcsolatot a sírfelirat jelzi, a kicsapongást viszont a halottaskocsi-szerű járgány. Ugyanakkor, mivel halottaskocsi, ezek a kapcsolatai rövid életűek lesznek.
Az, hogy az ágyán alsóneműben fekszik, jelzi azt, hogy amíg a másik(ok)kal jár veled szemben hűvösebb lesz.
Az meg, hogy feltámad, és felnyitja a szemét, jelzi azt, hogy rájön, hogy te vagy neki az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!