Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mit jelent hogy azt álmodta...

Az mit jelent hogy azt álmodtam hogy meghalt az exem?

Figyelt kérdés

Sok mindenre nem emlékszem, csak hogy lesokkoltam és majdnem a sírás kerülgetett, és mikor felébredtem úgymond megkönnyebbültem hogy csak álom volt.

Nem vagyok már belé szerelmes, csak nem értem miért álmodtam ilyet.

2015. aug. 23. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Hidd el, álmodsz te ennél ezerszer furcsábbakat és bizarrabbakat, csak nem emlékszel rájuk. Azok se jelentenek semmit.
2015. aug. 23. 19:43
 2/3 anonim válasza:

Lehet, hogy azért, mert félsz, hogy meghal. Tehát csak a féltés, a szeretet fejeződik ki egy álom formájában.

Talán tudatosan nem is félted annyira, de tudat alatt nagyon is. És az álom sokszor megmutatja, mi van a tudat alatt.

Egyébként az álmokkal nem kell túlságosan törődni, nincs olyan nagy jelentőségük. Inkább az ébrenléttel törődj, és a tudatossággal.

Ha az ébren töltött időszakod rendben van, akkor az álom is rendezettebb lesz.

2015. aug. 23. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:

én az előzővel nagyon nem értek egyet.

Az exed, nem vagy belé szerelmes, vége a kapcsolatnak. Ez egyfajta halál.

Én azt mondanám, hogy egy szakítás után ez egy teljesen helyénvaló álom. Szimbolikusan meghalt, kikerült az életedből.

2015. szept. 13. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!