Vissza térő rémálmom van, mindig várandosan és sose a gyerekről?
Figyelt kérdés
Mindig valoságos és idegen halottak vannak benne... és mikor felébredek egésznap erre gondolok és láttom az arcokat. Lehet hogy azért álmodok ilyeneket mert sok embert láttam holttan (de azok családtagjaim voltak) Az álmaimban vagy kivül állo vagyok,vagy áldozat.2016. márc. 2. 07:47
1/3 anonim válasza:
Kedves Irma!
Úgy tűnik,erősen az álmod hatása alatt voltál amikor írtál,s így nehezen érthető az álmod.Kérlek fogalmazd meg ismét!
2/3 A kérdező kommentje:
Igen erősen a hatása alatt voltam. ☺ Az álmomban idegen emberekt látok az arcuk tisztán kivehető.Mindig szürkés kékes árnyalatok vannak csak.A mostani álmomban hidakrol hidakra ugráltam és kergetek,de el nem tudtak kapni.Alattunk a vizben halottak voltak és a viz sodorta öket a törmelèkekkel együt. Amikor egy "öbölhöz" értem elkeztem kihuzni egyet ,egy fiatal lányt 16 éves lehetett és az arca békés volt.Aztán arany pénzeket dobáltakránk... Aztán akik üldöztek majdnem ott utol értek de felébredtem. Egy olyan 2 éve nem alszom jol és rendes történeteket álmodom, amikor felkelek izzadok és levegő után kapkodom.Alapvetöen racionális higgat ember vagyok... Lehet hogy a várandoság hozza ki ezt belöllem...
2016. márc. 3. 12:47
3/3 anonim válasza:
Kedves Irma!
Álmaid üldözöttségérzésre utalnak,amely rendszerint generalizált bűntudat miatt alakul ki.Ha szabadulni tudsz bűntudatodtól,meg fogna szűnni rémálmaid.
Kérlek írj magánban bűntudatod gyökeréről,és szívesen segítek azt kezelni.Jó volna,ha megírnád,hogy hiszel-e Istenben,mert olyan szempontból segíthetlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!