Fiatal, meleg srácként, ne is álmodozzak gyerekről és családról?
Ne akarjak gyereket,feleséget és megvetés nélküli életet?
Igen,feleséget írtam és hölgyet értek alatta,mert normális családra vágyom,de szexre nővel nem.
Akk te nem vagy meleg.
Szerintem transz vagy.
# 1/2
Ne hidd, alapból heterókban fel sem merül az azonos nemhez való vonzódás.
Olyan lánnyal, akinek valamilyen okból szintén nem lehet családja még összehozhatod.
De te szeretnéd, vagy a környezet nyomása miatt kell?
Szerintem ez nem álom.
Sokan élnek így, mint te.
Van, aki eltitkolja és a felesége semmit sem tud igazán a férjéről.
De van ahol ezt nyíltan megbeszélik.
Van olyan nőismerősöm, aki kifejezetten örült volna egy meleg férfinak társként. Annyira nem talált párt, akivel családot alapíthatott volna, hogy úgy gondolta, hogy egy kedves, normális, családcentrikus meleg férfi lenne a megoldás.
Persze ilyenkor felmerül, hogy a szexuális igényekkel mi lesz. Nyilván külön utakon fogtok járni. De ha diszkréten csináljátok és mindketten erre vágytok, hát akkor tegyétek.
Olyan ismerősöm is van, aki egyedül maradt terhesen, neki egy jó barátja, aki meleg, lett az apuka. Bár így nem a vér szerinti gyereke a férfinek, de mégis családként élnek.
"Van, aki eltitkolja és a felesége semmit sem tud igazán a férjéről. "
Igen, de az a férfi rohadjon meg... Bocsánat, én nem vagyok melegellenes, de ez kiszúrás a nővel is. Ezt ne tedd egy nővel. Egyébként nyilván nehéz helyzet, de szerintem akár még változhatnak a körülmények, és talán fogadhatsz örökbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!