Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csinaljak a vegbelrepedess...

Mit csinaljak a vegbelrepedessel varandosan?

Figyelt kérdés

Az előző terhességem alatt állandóan kijött az aranyerem, szekeleskor rengeteg ver jött ki, állandó stresszben voltam akárhányszor nagy wc-re került a sor, végül ez is oka volt annak, hogy nem sikerult természetesen szülnom, mert "átterjedt" a huvelyemre a visszer.

Most meg az elso trimeszteren se vagyok tul es máris jon a véres, fájó székelés, ha ez vegig igy lesz én nem tudom mit csinálok.

Használok mindenfele vackot (reparon, sperti, hemorid, körömvirág krém, rostos ételek, stb...) és semmi nem segít. Attól felek, hogy meg a stressztől is rosszabb lesz.

2015. dec. 21. 10:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Az étrendet kellene megfelelően alakítani: erjesztéssel készült tejtermék )kefir, joghurt), savanyúkáposzta, korpa bekeverése az ételbe, cékla és sok folyadék.
2015. dec. 21. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!