Végbélrepedéssel mit lehet tenni? Folyton kijön ha nagyobb a széklet. Kaptam rá vénnyel kapható krémet, az mindig elmulasztja, de ahogy megint nagyobb a dolog akkor kijön.
Bocsánat, egy eléggé unortodox megoldást fogok javasolni, légyszi ne pontozzatok le érte.
Nekem is szokott hasonló gondom lenni, és egyszer, amikor nagyon durván hónapokig kijött minden egyes székletnél a seb, akkor az oldotta meg, hogy análplugokkal játszottunk a pasimmal. Nem tom, hogy ismered-e, az análplug ilyen tágítóféle. Szettben lehet kapni, van kicsike, közepes meg nagy. Sorban kell berakni, és akkor kitágítanak...
Természetesen ezt akkor csináld, amikor a krém éppen viszonylag helyrerakott. Ha bennhagyod mindegyiket ~15 percig, a következő székletnél garantáltan nem lesz problémád. Nekem egyetlen ilyen "játszós" nap hónapokra megoldotta a problémát, mert volt ideje szépen begyógyulni a sebemnek, amíg az izmok nem feszültek rá annyira. Mellékhatás (tartogatási probléma) egyáltalán nem volt.
De hogy érted? Berakom és hagyjam bent mondjuk fél órára?...(pasim az nincs)
És nem lehet ezt másal helyettesíteni, mert nem igazán telik nekem ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!