Végbélrepedéssel mit lehet tenni? Folyton kijön ha nagyobb a széklet. Kaptam rá vénnyel kapható krémet, az mindig elmulasztja, de ahogy megint nagyobb a dolog akkor kijön.
Figyelt kérdés
A krém meg lassan elfogy :/2014. ápr. 20. 15:54
21/25 anonim válasza:
Ha feltétlenül helyettesíteni akarod valamivel most azonnal, akkor vegyél egy tököt vagy cukkinit, és próbáld kifaragni abból. Jobbat nem tudok. Vagy esetleg répa, de az már kissé keményebb. Keress rá, nézd meg milyen az alakjuk ezeknek, és faragj olyan alakot, három darabot, legkisebb, közepes, legnagyobb. Még véletlenül se legyen hegyes. És ha használod, óvszert kell húzni rá és besíkosítani (síkosító egyébként minden hasonló anális akcióhoz, tehát a plughoz is feltétlenül kell a sérülésveszély miatt)
22/25 A kérdező kommentje:
értem :/
2014. ápr. 20. 18:13
23/25 anonim válasza:
Ja, nem uborka, hanem tök meg cukkini!
24/25 anonim válasza:
Igazából leginkább egyik se. A tököt meg a cukkinit azért írtam, mert ezt a cuccot formára kell vágni és a cukkini belseje talán kicsit keményebb, mint az uborkáé, de egyáltalán nem vagyok biztos benne. Igazából, ahogy mondom, leginkább egyik se. Venni kéne ilyen eszközt, örök életre jó utána.
25/25 Szeressük egymást válasza:
Na figyu Kérdező! :-)
A gond a székleted minősége és nagysága.
A megoldás az, hogy többször kell étkezni keveset, kevesebb finomkiőrlésű lisztet, és több rostos ételt kell enni:
kukorica; bab ; borsó ; hagyma ; (hüvelyesek)
Ezek jó székletlazítók, de ha így is gond van, akkor az aszalt gyűmölcsök a legjobb székletpuhítók:
mazsola, aszalt szilva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!