Ti hisztek abban, hogy az álmaink megtörténhetnek?
Figyelt kérdés
Sokszor volt már olyan, hogy álmodtam valamit, ami hamarosan be is következett. Szerintem nem lehet ennyi véletlen. Például volt olyan, hogy a közelgő szalagavatómról álmodtam, ahol együtt táncoltam egy osztálytársammal. Aztán eljött az esemény, és ugyanazzal a fiúval táncoltam, mint álmomban. Aztán volt, hogy egy osztálykirándulásról álmodtam, ami akkor még nem is történt meg. Láttam a helyszínt, az eseményeket. Aztán eljött a kirándulás, és pontosan úgy nézett ki a hely, mint álmomban és ugyanazokat is csináltuk. Még sok mindent sorolhatnék, most ezek jutottak eszembe. Ti mit gondoltok erről?2016. febr. 7. 19:30
2/3 Ozmium42 válasza:
Többször, több fajta módon meghaltam már álmomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!