Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért futunk mindig lassan az...

Miért futunk mindig lassan az álmaink ban?

Figyelt kérdés

2015. febr. 7. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert lassan jársz, tovább élsz...

Vagy csiga voltál előző életedben és olimpiát nyertél.

2015. febr. 7. 22:34
 2/6 Ozmium42 ***** válasza:
69%
Nem mindig. Nekem két fajta futó álmom van, az egyikben menekülök, a lábaim nehezek, a talaj kicsúszik alólam, gyakran a kezemmel húzom magam egy kerítés lécein. A másik fajta inkább pozitív: lejtőn lefelé futok, gyors vagyok, valamilyen verseny keretében, örömöt érzek, és nem fáradok el. Az előbbi álom valami nyomasztó teherre szokott utalni, amitől nem tudsz elmenekülni a valóságban, ebből rakja össze az elméd álmodban ezt a nehezen futós képzetet.
2015. febr. 8. 03:05
 3/6 anonim válasza:
mert egy tudat alatti gátlás akadályoz ez akadályoz az életedben is..
2015. febr. 9. 17:15
 4/6 Nagyak válasza:

Valahol azt hallottam/olvastam(?), hogy azok az emberek futnak nehézkesen, lassan küzdve az álmaikban, akik tudnak úszni és/vagy gázoltak már vízben. Mivel ismerem az érzést, tulajdonképpen valóban olyan, mintha a fulladás érzése nélkül teljes egészében ví alatt kellene előre küzdened magad.

Nem tudom, mi lehet az oka, van-e köze például a magzati állapothoz, amikor tulajdonképpen folyadékban úszol, de érdekes elmélet. Sem bizonyítani, sem cáfolni nem tudom, és nem is akarom. Csak gondoltam, megosztom veletek.

Mindazonáltal azt hozzátenném, hogy maga az érzés nem lenne kellemetlen - ami azzá teszi, az az a tény, hogy magamtól "csak úgy" én sosem futottam álmomban, csak ha üldöztek, viszont pont a dolog nehézsége folytán tulajdonképpen szinte sosem tudtam (el)menekülni, vagy legalábbis nem olyan sebességgel, mint amire abban az életérzésben vágytam/számítottam, és ez némi pánikot/félelmet szőtt az álomba. (Többé vagy kevésbé.)

2015. febr. 13. 15:03
 5/6 anonim válasza:
Én amikor kicsiként rémálmom volt, mindig egy zöld rácsos hatalmas helyen voltam. Nem hasonlított semmire, de én tudtam, hogy az egy lift gépháza... :D Pedig nem is volt olyan :D Sőt sokszor volt, hogy mentem a nagymamámhoz, és megnyomtam az emeletet, és felfele mentem a lifttel, mikor láttam, hogy 62. emelet, utána rögtön fölötte a 26 (pl)... Szóval össze-vissza. Amikor meg odaértem, akkor más volt az egész hely. Volt amikor nem tudtam mitől, de megijedtem, ordítani akartam, de nem jött ki hang a torkomon.
2015. febr. 14. 21:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban egyszer lábujjhegyen, hosszú szökellésekkel futottam egy gazella mellett, s a végén messze lehagytam a leggyorsabb osztálytársamat.
2015. febr. 15. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!