Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Istennel, majd az ordoggel...

Istennel, majd az ordoggel almodni?

Figyelt kérdés
Nos, egy ejjel az ordoggel almodtam. A pokolban voltam, es bementem, ahol egy hatalmas asztalnal ult egy ferfi, o volt az ordog.. Ereztem, hogy o az. Korulotte bunos lelkek, bunozok es gyilkosok. Valami dobokockas jatekot jatszottak 2 db kockaval. (Nem tarsasjatekra gondolok) es az ordog engem is hivott, hogy jatszak vele, ha o nyer ove a lelkem, ha en akkor nem tudom.. Erre sajnos nem emlekszem valamiert, de pozitiv volt szamomra..o eddig meg veretlen volt ebben a jatekban. En ragodtam rajta egy ideig, majd ugy dontottem jatszom vele. Vegul megnyertem, es mondta, hogy nem felejti am el az egyessegunket es teljesiti a ra kiszabott feltetelt amire ugyebar nem emlekszem es nem tudom miert.. Masnap ejjel Istennel almodtam. Nem lattam, csak nagy fenyesseget de hallottam, a kedves, megnyugtato hangjat.Hozzatennem, hogy egyebkent nem vagyok valami nagy hivo vagy vallasos ember. Azt, mondta, hogy minden rendben lesz, ne feljek. Nagyon sok dolog var meg ram, es o mindig velem lesz..mikozben beszelt hozzam, ugy ereztem, hogy enyem az egesz vilag, gondtalan es boldog voltam, nem tudnam elmagyarazni azt az erdekes erzest. Aztan felkeltem es egesz nap ezen a kwt almon gondolkoztam amik nagyon mely benyomast tettek ram.hozza tennem, hogy nagyon rossz idoazak volt az eletemben az utobbi. Szerinetetek mit jelent? Miert almodtam? Olyanok valaszat varom, akik hisznek abban, hogy az almoknak jelentesuk van, es nem fognak oltogatni. Nagyon koszonom az ertelmes valaszokat kivancsi vagyok:)
2016. jan. 11. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy a sok rossz után most már jó dolgok fognak történni az életedben.
2016. jan. 11. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:

ördöggel szemben nyerni=kiálltad a próbákat

egyezség=áldás, változás, nyugodt körülmények

Istennel álmodni=jövő

Fényesség, kedves hang=kegyelem megtapasztalása

minden rendben lesz=figyelnek, nem érhet baj

Mindig veled lesz, tiéd a világ=nagy boldogság, biztos fejlődés, önuralom, új élet

Nagyon sok dolog vár rád=küldetés amire majd a gyakori kegyelmi élmények készitenek fel, abban adják a hitet és a titkos tudást

2016. jan. 12. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!