Mit jelent ha Istennel álmodtam?
Figyelt kérdés
Álmomban egy kardot fogtam és tiszta vér voltam. Arra gondoltam (vagyis tudtam) h megöltem valakit(maga a "gyilkolás" nem volt az álmomban)és Isten állt előttem (kinézetét nemntudom de tudtam h ő az) es azt mondta h "áldozatot kell hoznod".
Elég fura álom volt...ha valaki tudja h mit jelent ez (ha egyáltalán jelent valamit) akkor az irhatna! Megköszönném! :)
2015. dec. 21. 22:01
3/7 Hóbortos Manó válasza:
A magán életedben keresd a választ! Nem szó szerinti gyilkolást jelent. Jegyezd meg ! Csak olyat tégy másnak más ellen amit magadnak is szeretnél!!! Ellenkezőjét soha!
4/7 A kérdező kommentje:
Igen Azt gondoltam h nem szó szerint kell venni a gyilkolást. :D De még sose álmodtam Istennel és ahogy utána néztem mások se nagyon. Köszönöm a válaszokat! Ha valaknek még vannak ötletei írhat még! :)
2015. dec. 22. 10:05
5/7 anonim válasza:
De szó szerint kell venni a gyilkolást.
6/7 Hóbortos Manó válasza:
Isten azért jelent meg neked ,hogy tudassa veled jelenlétét. Figyelmeztetés is.
Magadban , a körülményeidben ,tetteidben keresd a választ,hogy miért jelent meg neked . ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!