Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az hogy Istennel...

Mit jelent az hogy Istennel álmodtam?

Figyelt kérdés
EZ egyfajta kiváltság?
2015. júl. 20. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, azt jelenti vallásos vagy, vagy gondolkodtál már valamikor a valláson, vagy isten létén. Nem jelent semmit.
2015. júl. 20. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki?
2015. júl. 20. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Leirnad az almodat?
2015. júl. 20. 16:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, én is álmodtam ilyesmit, de nekem utána böjtje lett, szóval csak óvatosan azzal, hogy ,,Istennel álmodtam". Nem tudom, hogy neked hogyan jelent meg, mit mondott, de amikor nekem volt egy ilyenem (egy éve kb), no comment, hogy utána mi történt velem.
2015. júl. 20. 16:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Írd le kérlek az álmodat! Én is álmodtam egyszer "Istennel", még elég kicsi voltam, egyáltalán nem vallásos családban. Az álom lényege, hogy olyan felemelő álmom, sőt, egyáltalán, eufórisztikus élményem nem volt azelőtt és azóta sem. Azelőtt féltem Istentől, pontosabban attól az istenképtől, amit félinformációk alapján felépítettem magamban. Ez az álom néhány perc alatt lerombolta az egészet.

Nem tudom, hogy kiváltság-e, nem gondolom, legalábbis nálam nem lett az. Nem vagyok hívő (pontosabban: valamilyen vallás követője), nem lettem elhívva, stb.

2015. júl. 20. 16:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek valaszoltam!!
2015. júl. 20. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Te vagy a Próféta! Hallelujah, vagy ahogy a Te vallásodban mondják...
2015. júl. 20. 18:39
 8/9 Arragorn válasza:
én is álmodtam a menyről több alkalomal :D, mondjuk istent nem tudnám leírno mert nem is láttam az arcát csak a körvonalait, meg az hogy kb 40 Méter magas volt aszem
2015. júl. 28. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:

7:

xDDDDDDDDD

2015. júl. 29. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!