Miért álmodtam ilyen hülyeségeket?
Nem történt velem semmi a napokban, amire azt tudnám mondani, hogy biztos az miatt álmodtam ezeket.
egyik: Azt álmodtam, hogy a 8 éves tesómmal van sex kapcsolatom, és amikor másodszorra csináltuk, megkértem, hogy hozzon "gumikarikát" nem tudta feltenni, ezért bemérgedtem ,és végül hagytuk a fenébe. De első alkalommal megtörtént. Következő nap undorodtam a tesómtól, mert csak az álomra tudtam gondolni. Már elmúlt az undor.
másik: Ez is a tesómmal kapcsolatos.
Azt álmodtam hogy meghalt, és visítva bőgök, anyám pedig mellettem térdel, kezében a meztelen hulla (kisbaba méretű, ráncos test) és furcsán nevet majd azt mondja, hiába sírok ha már meghalt.Következő nap (még mindig az álmomban) anya bulit tartott valami vörös hajú csajjal. Tesóm hulláját összefirkálták, mindenféle pózba állították, erről anya a telefonján mutatott képeket. Plusz mutatott egy képet, ahol szoknyában a földön fetrengve táncol.
Nem értem ezt az álmot, az életben anyukám imádja a tesómat, jószívű, sohasem tenne ilyesmiket.
Mit jelenthetnek ezek az álmok?
Ha valaki olyannal szeretkezel, ami megdöbbent, esetleg irtóztat, vagy undorító: keresd: azt a személyt, aki álombeli szeretkezőpartnered ismeretségi, baráti körében található, és akire ébren nem mersz gondolni; Ellentétes érzelmek dúlnak benned a személy iránt: egyszerre gyűlölöd és mégis vonzódsz hozzá. Szeretkezni igen tiltott személlyel: bátorság; egyenes jellem; jó feladatmegoldó, elemző képesség.
Családtag haláláról álmodni: ha ő kedves neked: önzés és önbizalomhiány, félsz hogy az életben egyedül nem boldogulsz, támogatásra van szükséged, félsz hogy elveszíted a kapaszkodót. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy.
Saját sírásod: múló bánat; megszabadulás, megkönnyebülés.
Szülő (jelen esetben anya):
Önállótlanság. Ezt az álmot csak magad fejtheted meg. Álmod a szüleiddel való viszonyodat mutatja meg.
Ha idegenkedést, megütközést vált ki egy meztelen ember: félsz, hogy valamely titkod kiderül.
Mást ráncosodni látni: szabadulni szeretnél egy érzéstől, túl akarsz esni valamin.
Kisbaba
Szomorúság, kiszolgáltatott helyzet. Várandós álmában: félelem a szüléstől. Fiatal lány álmában, akinek még nincs gyermeke: tudat alatti vágyakozás a gyermekre. Idegen csecsemőt találni: egy régen elkövetett hibád emléke
Nevetés: Önbizalomhiány. Úgy fogsz valamihez, hogy az úgysem fog sikerülni.
A vörös az erotika, szenvedély, tűz, hév, férfiasság jelképe.
a haj a megbúvó érzelmek, rejtett gondolatoké (most nem mindegy, hogy milyen volt a csaj haja, göndör, sima, kócos stb.)
Halott testvéredet látni: hosszú életre számíthatsz.
Telefon: Általában rémálom; lidércnyomás; elintéznivaló.
Mobiltelefon: Zaklatottság; be akarnak vonni egy olyan viszálykodásba, amihez semmi közöd.
Szoknya: Testi szerelem. Férfiak álmában: szokatlan szenvedély. Lecsúszó szoknya: lebukás, lelepleződés.
Földön mászni: meggátolt újítókedv; ne hagyja magát háttérbe szorítani.
Táncolni: Zárkózottság, visszafogottság; kiéletlen vágyak.
Üdv,
Rasztás Dzsimi
További szép álmokat :)))
Utolsó: Nagyon sokat segített, és véltem benne felfedezni megegyezéseket, köszönöm szépen! :)
Köszönöm a többieknek is!
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!