Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egy lánnyal álmodtam, igen...

Egy lánnyal álmodtam, igen furcsa volt, Kifejtenétek a lényegét? Hülye válaszoktól kíméljetek meg.

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, a lányt nem ismerem személyesen, sosem találkoztunk, élőben sem, nem is beszéltünk még soha. Nem is olyan régen egy barátomnak említettem, hogy milyen jó lenne találkoznom ezzel a lánnyal.

Namost álomban valami fura helyen voltam, tiszta volt, nagyon kultúrált, mint valami luxusétterem, vagy színház. A családommal együtt ebédeltem, nagyszüleim is ott voltak, és akkor ez a lány az asztalnál megjelent a családjával együtt, de tőlem elég távol volt. Majd az épületben járkáltam, felmentem egy lépcsőn, és velem szembe jött. Köszöntem neki, majd elhaladtunk egymás mellett. Utánafordultam, és egy enyhe mosolyt láttam az arcán, mert visszanézett. Eztán pedig visszatértem az étkezőhelységbe, ott voltam egy darabig, majd elindultam megkeresni a lányt. Megtaláltam, homályosan ugyan, de emlékszem, hogy sétálgattunk az épületben fel-alá, jókat beszélgettünk, tetszettünk egymásnak. De aztán valami tengeri kép ugrott be, majd egy hegyvidék, tele fákkal, mintha valami külvárosi helyre kerültem volna. Fura volt, mert a lány végig mellettem volt, de a személyisége teljesen átfordult, én pedig inkább csöndben elsétáltam onnan.

Mit jelenthetett ez az álom?

2015. júl. 4. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:
53%
Azt jelenti, hogy ne találkozz vele!!! Inkább kíméld meg Őt magadtól, mert nálad jobbat érdemel. Egy igazi férfit, aki nem sunnyog el mellőle csak úgy...
2015. júl. 4. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
36%
Az álmok a vizuális emlékek,gondolatok, érzések, képek, hangokból tevődik össze, és légyszi nyomjatok rám egy piros pacsit.Szeretném az 5%-ban hasznos válaszadást elérni, cserben adok mindenkinek egy zöld pacsit. ;)
2015. júl. 4. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
xd
2015. júl. 4. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!