Nagyon furcsa álmom volt miért álmodom ilyen furcsa és ilyesztő dolgokról?
Figyelt kérdés
Az éjjel álmomban egy iskolában ellopták a táskám . Elkezdtem sétálni a folyosón , és egyik pillanatról a másikra egy romos rémisztő elmegyógyintézet folyosóján találtam magam. Aztán hirtelen a semmiből egy "zakkant " lány bele nevetett a képembe és elkezdett folytogatni , nekem pedig nem volt hangom , nem tudtam kiabálni . Nagyon nem kívánom senkinek olyan valósághű volt hogy sírva keltem fel.Miért álmodom olyen szörnyűséget ?2015. jún. 29. 16:01
1/3 anonim válasza:
Félsz a haláltol.
Sírva meg fölkelhetsz ha roszadt álmodsz.
Valosághű attol még lehet.
Kicsit fogd vissza a rossz filmet meg ezeket.
Bármien formába lehet ez.
2/3 anonim válasza:
Az álmok nagyon változatosak tudnak lenni. az álmok attól alakulnak ki hogy az agy az aznapi ritkább esetben az egész heti eseményeket feldolgozza és ebből alakul ki egy nagy massza, aminek a hossza, és a benne lévő érzelmek is nagyon mások. ezeket tényleg minden befolyásolhat. jó vagy rossz élmények, filmek videó-játékok. Ezektől nem kell megijedni a legnagyobb részük nem jelent semmit. (Velem is előfordult már hogy egy nap egy órát játszottam kamionos videó-játékkal és éjszaka kamionbalesettel álmodtam.) A sírva felkelés pedig a nagyon rossz álmokban teljesen normális.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. júl. 5. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!