Szerintetek miért lehet az, hogy bármilyen vérben
tocsogó filmtől, akármitől nem ijedek meg, csak a
szellemes filmektől, és ha valahol akár
gyakorikérdésektől ami ilyen furcsa dolgokról szól
(szellem)?
Szerintem azért, mert a szellemes témák megfoghatatlanabbak. A véres kés pusztán fizikai, és ha bezárod az ajtót, kizárhatod adott esetben a támadót. A szellem viszont bárhol elér, nem menekülhetsz előle. Valószínű, hogy ez az oka (továbbá a szellem mint olyan, relatíve ismeretlen fogalom egy átlagember számára).
2012. júl. 15. 23:29
2/17 A kérdező kommentje:
orvosolni lehet valahogy ? mert szeretek ilyen történeteket olvasni,dehát kiráz a hideg :S
Ennek pont az a lényege, hogy kirázzon a hideg. :) Orvosolni hát.. nem tudok mást mondani, mint a józan gondolkodást. Meg kell győznöd magad, hogy szellemek nem léteznek, nem érhet semmi baj, nem kell félni ezt csak valaki pl. otthon ülve a szobájában kitalálta. Filmeknél meg ugye, hogy ők csak színészek és eljátsszák az egészet. Nem valódi, amit látsz.
2012. júl. 15. 23:38
4/17 A kérdező kommentje:
én azt nagyon jól tudom,hogy nincsenek ilyenek elvégre is,16 éves vagyok,kinőttem az ilyenekből,de mégis huhh :S
Mindkét dolog valódi, de igen valószínűtlen, hogy késes gyilkos rohangáljon utánad, és az is, hogy beléd szálljon egy "démon". Olvass kicsit utána a témának, és akkor látni fogod, hogy nem olyan ijesztő a dolog! Hatásvadász és rosszindulatú emberek könnyen megijesztik a tájékozatlanabbakat a kitalált hülyeségeikkel, amiknek nem kell felülni.
2012. júl. 15. 23:49
Ezzel én is így vagyok egyébként. Szerintem azért van így mert mondjuk egy gyilkosról biztosan tudod hogy nem áll mögötted, viszont a szellemeket nem láthatod, nem tudod mikor akarnak lecsapni rád.
Orvosolni meg szerintem nem lehet. De ha sok szellemes filmet nézel vagy sok ilyen könyvet olvasol talán megszokod valamennyire. Egy jó horrorfilmtől meg egyébként is kiráz a hideg és rémálmaid lesznek tőle 3 napig :)
2012. júl. 15. 23:49
7/17 A kérdező kommentje:
figyu,végigültem dead space1-et 2-t a fear 3 részét ez játék horrorfilmből nem egy filmet láttam ami gusztustalan és véres végbe torkollottak bele de még nem hallottam nem láttam semmi szellemet akármit de mégis félek,lehetségeshogy mégis csak attól félek amiről nem lehet tudni,hogy mi,realisztikusan kell nézni a dolgokat,és megpróbálom ! de a történetek :<
Gyűlölöm a horrort, rettegek tőle, a leggyengébbtől is megijedek, de a Dead Space 2-őt még én is rezzenés nélkül játszottam ki. Ez nem jelent semmit...
2012. júl. 16. 00:20
9/17 A kérdező kommentje:
mind1,este ha ilyet olvasok,valami vicceset hallgatok:Dde attól még nem merem elolvasni este a fehér ruhás lány történetét de ne írjátok le pls
de léteznek szellemek és démonok is, ez nem mese!
van mitől félni, mert ha nem beléd száll egy démon, hanem másba, akkor lehet rajtad csapódik le a gonosszsága, mivel te leszel a gazdatest áldozata!
szellemek más eset, azok is tudnak nagyon szörnyűek lenni, óvakodj tőlük, ha megszállják a gonosz szellemk a házadat, akkor hívj ördögűzőt!
2012. júl. 16. 07:51
Kapcsolódó kérdések: