Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek miért lehet az,...

Szerintetek miért lehet az, hogy bármilyen vérben tocsogó filmtől, akármitől nem ijedek meg, csak a szellemes filmektől, és ha valahol akár gyakorikérdésektől ami ilyen furcsa dolgokról szól (szellem)?

Figyelt kérdés

2012. júl. 15. 23:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
figyu köcsög,ha ijesztegetni akarsz melléfogtál,tudom,hogy nincs szellem,démon,akármi ilyesmi és ha te,a 22%-os hasznos válaszoddal ezt akarod elhitetni,húzz a kurv@ @nyádba
2012. júl. 16. 10:43
 12/17 Antimod ***** válasza:

"tudom,hogy nincs szellem"

Tévedsz, viszont nem szállnak meg mindig, mindenkit, ettől alapjáraton szerintem szükségtelen félni. Gyilkossal már sokkal valószínűbb, hogy találkozol, főleg bizonyos vidékeken.

2012. júl. 16. 10:52
 13/17 anonim ***** válasza:
kértdező te patkány, ha hiszed, ha nem vannak és remélem beléd szállnak, ha már ilyen betokosodott agyú köcsög vagy!
2012. júl. 16. 11:01
 14/17 anonim ***** válasza:
itt a bioznyíték démonok, szellemeklétezésére: [link]
2012. júl. 16. 11:04
 15/17 A kérdező kommentje:
-.- mind1,aki normális választ tudott adni az meg is adta,a kérdést törlöm a listából,így többé lehetőleg nem olvasok bele,minden egyes normális válaszolónak köszönöm a választ,többi meg b@ssz@ meg.Ja és normális válaszolók,mindenkinek ment egy zöld pacsi :)
2012. júl. 16. 11:12
 16/17 A kérdező kommentje:
JAJ bocsi normális válaszolók elfelejtettem iírni azt,hogy KÖSZI :)
2012. júl. 16. 11:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Nos ennek az oka:

Kétféle horrorfilm létezik: ami gyomorra, és ami agyra megy. Nyilván sokkal félelmetesebb egy olyan film, ami végig húzza az idegeid, és nem azzal ijeszt meg, hogy látod széttrancsírozódni XY testét.

2012. júl. 16. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!