Szerintetek miért lehet az, hogy bármilyen vérben tocsogó filmtől, akármitől nem ijedek meg, csak a szellemes filmektől, és ha valahol akár gyakorikérdésektől ami ilyen furcsa dolgokról szól (szellem)?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 23:16
11/17 A kérdező kommentje:
figyu köcsög,ha ijesztegetni akarsz melléfogtál,tudom,hogy nincs szellem,démon,akármi ilyesmi és ha te,a 22%-os hasznos válaszoddal ezt akarod elhitetni,húzz a kurv@ @nyádba
2012. júl. 16. 10:43
12/17 Antimod válasza:
"tudom,hogy nincs szellem"
Tévedsz, viszont nem szállnak meg mindig, mindenkit, ettől alapjáraton szerintem szükségtelen félni. Gyilkossal már sokkal valószínűbb, hogy találkozol, főleg bizonyos vidékeken.
13/17 anonim válasza:
kértdező te patkány, ha hiszed, ha nem vannak és remélem beléd szállnak, ha már ilyen betokosodott agyú köcsög vagy!
14/17 anonim válasza:
itt a bioznyíték démonok, szellemeklétezésére: [link]
15/17 A kérdező kommentje:
-.- mind1,aki normális választ tudott adni az meg is adta,a kérdést törlöm a listából,így többé lehetőleg nem olvasok bele,minden egyes normális válaszolónak köszönöm a választ,többi meg b@ssz@ meg.Ja és normális válaszolók,mindenkinek ment egy zöld pacsi :)
2012. júl. 16. 11:12
16/17 A kérdező kommentje:
JAJ bocsi normális válaszolók elfelejtettem iírni azt,hogy KÖSZI :)
2012. júl. 16. 11:16
17/17 anonim válasza:
Nos ennek az oka:
Kétféle horrorfilm létezik: ami gyomorra, és ami agyra megy. Nyilván sokkal félelmetesebb egy olyan film, ami végig húzza az idegeid, és nem azzal ijeszt meg, hogy látod széttrancsírozódni XY testét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!