Nagyon furcsa hangot hallottam többször is, szellem lehetett?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen ültem egy székben, és furcsa hangot hallottam mintha szét taposnál egy szilvát vagy egy szaftos valamit...közvetlenül a fülem mellett. Kivittem mindent a kis helységből, és akkor is ugyanúgy hallottam, el nem tudom képzelni mi lehetett, csak a szellem marad..pedig én idáig nem hittem bennük de most már kezdek félni.
Szóval létezik hogy szellem volt?
2010. márc. 13. 22:01
1/4 anonim válasza:
meglehet szerintem. én hiszek bennük. vannak az életben megmagyarázhatatlan dolgok.
2/4 anonim válasza:
Szerintem csak éhes voltál, és korgott a gyomrod.
3/4 anonim válasza:
Hát szerintem nem szellem volt.
Akkor inkább láttál volna valamit, de ez elég furcsa, hogy szilva-széttaposás hangot hallat a szellem...
Én csomószor hallottam megmagyarázhatatlan hangokat. Egyszer pl a tetőre becsöpögő hó volt az. Pedig a ház alsó szintjén hallottam a hangot. Valahogy a falak "tovább vitték". Érdekes volt.
Szerintem ne gondolj egyből szellemre.
4/4 Titanic. válasza:
Lehet hogy egy egér volt az irodádban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!