Mit takarhat az álmom?
Egy kis előzmény: A párom szakított velem. Túlsúlyos volt, ezt az orvos is mondta neki. én segíteni akartam h lefogyjon, maga meg persze miattam is. ő ezt bántásnak vette, megszűnt a vonzalom.
Az álomom, szakításunk óta (2hónap), szinte minden héten vele álmodok: várakozok egy vasútállomáson, és Ő jött velem szembe, lefogyott, csinos, gyönyörű nő lett. az ölembe ült, átkaroltuk egymást és mindketten sírtunk. Én bocsánatot kértem mindenért, amivel megbántottam, ő pedig mondta h nagyon szeret és nem akar soha elveszíteni.
A második (ez zsinórba 1 éjszaka leforgása alatt): nála voltunk haverokkal a lakásán, és elkezdett haver nőket nézegetni a társkeresőn. párom erre nagyon kiakadt és ,,kidobott" minket. én másnap visszamentem hozzá, és teljesen nyugodt, vidám hangnembe tudtunk beszélgetni. olyanokat nevetett, amilyeneket még sose.
27/f, az ex-párom: 24
köszönöm!
Nagyon is vágyakozom utána. Nem csak testileg, lelkileg is nagyon hiányzik. okos, értelmes, vidám, amit azóta egyik nőben sem találok…és nagyon szép.
szakításunk óta fogyott az biztos (közösségi oldalon posztolt képek alapján), ezért is nagyon vonzó számomra.
szakításunk kor mondta, hogy barátilag tud csak rám tekinteni. én ezt tiszteletben tartom, de.. nagyon óvatosan próbálok majd közeledni felé, természetesen barátilag :)
Nem csak az alakja miatt akarom újra, sőt, az teljesen másodlagos. fontos, de mivel eddigi életem legszebb éve volt, csak a jó emlékek jutnak az eszembe, álmaimba, azért hiányzik.
köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!