Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki megfejtene mit takarhat...

Valaki megfejtene mit takarhat az almom?

Figyelt kérdés

almomban meghaltam. a baratnom unokatestverevel egyutt.

az alom "elejen" zavaros volt minden mintha szorakozni mentem volna az unokatesoval jol ereztuk magunkat aztan elfolyt a kep mintha be lettem volna kabitoszerezve es eszmeletlen lettem volna. mikor magamhoz tertem mentem a baratnomhoz akihez hiaba beszeltem, el akartam neki mondani valami fontosat de valahogy nem jott ki a szamon ertelmes beszed es nem ertette. a hazukban ures volt minden, minden szoba feher volt es kietlen. kimentunk a hazuk udvarara ahol volt egy kicsi medence. idosebb emberek alltak ott korulotte a sotetben es csak egy par lampa vilagitott. beleugrottam a medencebe de ki is masztam mert rosszul ereztem magam, az idosebb ferfiak nok huztak ki ok beszeltek hozzam. aztan nappal lett, naplemente gyonyoru felhokkel. megjelent egy feher teherauto amibol kiszallt egy no es elovett ket hullazsakot. a baratnom odahuzott magukhoz en sirtam mert megereztem a hullaszagot es nem ertettem miert kell ezt hallanom. aztan mikor kivette az egyik zsakot a nevemet mondta es akkor jottem ra hogy halott vagyok. ezert nem erti mit mondtam neki, ezutan felkeltem.

mit jelenthet ez?

2015. szept. 2. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam!? Nem vagyok én álomfejtő!! :)
2015. szept. 2. 18:03
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor ne irj ide:)
2015. szept. 2. 19:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs valami olyan dolog barátnőddel az életetekben, amit nem beszéltek meg egymással, noha kellene?
2015. szept. 3. 15:51
 4/6 anonim válasza:
ha van olyan álmom amit szeretnék megfejteni,vagy zavar,felhivom az ASZTRO vonalat,Ágnesel szoktam beszélni és mindig segit hogy megnyugodjak
2015. szept. 6. 17:23
 5/6 A kérdező kommentje:
koszonom en ott csak penz energiat szoktam neha kerni de rosszul kuldik mert neha utana hasmenessel szaladok ki. lehet hogy valami mas energiat kuld a Janos
2015. szept. 6. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:

a barátnődnek (nem az unokatestvérednek) a tudtára szeretnél adni valamit, szeretnéd hogy foglalkozzon egy olyan dologgal, amit igazából hiába mondasz neki, úgy érzed, hogy nem veszi észre amit mondani akarsz.

az hogy üres és és fehér szobákban voltál, nem állítom biztosra bár jelentheti, hogy a barátnőddel felszínes a kapcsolatotok, valójában nem sok mindent tudtok egymásról, annak ellenére, hogy látszatra mégis olyan, mintha közel lennétek egymáshoz. úgy érzed hogy a bizalmába enged, miközben nem árul el magáról semmit.

azért jössz rá a végén arra, hogy halott vagy, és azért nem hall, mert tényleg nem vesz észre, de nem azért, mert nem akar, hanem mert valószínű te nem nyílsz meg előtte, és a mondanivalód örökre a medence mélyén fog várni elsüllyedve...

persze lehet nem így van, de én nekem ez jött le hosszas gondolkodás után.

2015. szept. 6. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!