Az éjjel furcsa álmom volt! Megfejtené valaki?
Arra emlékszem h valami rablás miatt üldöztek a rendőrök éjszaka valami folyó mellett futottam éjszaka és hirtelen egy templom jelent meg előttem és bementem h mindha megakarnám gyónni a bűnömet és mikor az oltár elé borultam Jézus a kereszten a bal kezét kiszakította a szögből és felém nyújtotta majd az egyik lábát is én megakartam csókolni a lábát és akkor felébredtem!
de ez még semmi.miután visszaaludtam azt álmodtam h Istennel beszélgetek és elmondta nekem h nem érti mért ítélik és útálják ennyire az emberek Őt.És megkérdezte tőlem h szerinte ő jó döntéseket hoz?erre én nem válaszoltam semmit majd mérgesen mindha a kérdésére akarta vola a választ a nevemet ordította majd arra megint felébredtem.Miről szólha az álom nem tudom de remélem valaki érti
ennyire szeretnél találkozni istennel hogy már álmodsz is vele?
Sajnállak
Ki ír itt arról h akarok találkozni Istennel?:)
Amúgy meg mi bajod lenne azzal is ha megszeretném ismerni Istent?Ha olyan okos vagy mondj nekem egy jó ötletet hátha te frapánsabb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!