Mit jelent az álmom?
Álmomban is épp aludtam egyszer csak megriadtam.valami gonsz erő mozogni sem engedett.mintha húztak volna le.hang is nehezen jött ki a torkomon.aztán fejjel lefele lógatott az ágyrol az az erő.próbàltam a villanyt felkapcsolni de nem tudtam mert a villany nem kapcsolódott fel.de közben ahogy mentem mintha húztak volna lefele alig volt erőm talpon maradni.aztán pirkadt és megszünt mindnen.megriaddtam sötét volt
persze egyből felkapcsoltam a villanyt.és kellet vagy fél óra mire magamhoz tértem.álmomba nem láttam senkit csak az erőt éreztem és mozgásképtelenséget beszélni sem tudtam
csak hangot kiadni
Alvási paralízis. Nekem is szokott lenni.
Amit csinálok a ,,megelőzésre":
1. szabaddá teszem az arcom előtti teret, hogy teljesen szabadon áramolhasson a levegő, mikor lélegzem.
2. próbálok olyan pózt felvenni, amiben nem zsibbad el semmim
3. mikor kezdődik ez az ,,élmény", általában még félálomban vagyok, és azonnal felébresztem magam. mikor már megnyugodtam, csak akkor alszom el megint.
4. ha már zajlik az esemény, álmomban mondogatom magamnak, hogy ,,ez nem a valóság, csak álmodom", illetve néha imádkozni szoktam (nem akarok téríteni, Isten őrizz, csak nekem be szokott válni).
Előre bocsátom, hogy borzasztó lehetett és nagyon sajnálom.
Nem lehet így megmondani, mert az előtte lévő élményekből is írhattál volna. Szerintem valami nagyon stresszel. Olyan apróságok is számítanak amúgy egy-egy álomnál, hogy pl. megfogtál egy tök akármilyen bögrét, viszont valami erős emlék alig észrevétlenül eszedbejutott.
Ilyenre gondolok, hogy nem rég elmentem nagymamám házába, aki már nem él ott, és úgy döntöttem, hogy rendbeteszem a kertet, és ott aludtam nagymamám ágyában. Elalvás előtt arra gondoltam, milyen nehéz lehetett neki lekászálódni, és tessék, álmomban egy olyan helyzetbe került valaki, (akit amúgy megkéseltek, -egy olyan színű késsel mint a pasim új mandzsettái :D , na mindegy) hogy "le kellett tápászkodnia".
Szóval, lehet, hogy belegondoltál nagy empátiával valami veszélyesnek értelmezett helyzetbe, lehet, hogy erős bűntudatod van, valószínűleg van valami nagy stressz az életedben, gondolom, nem egy hawaii napágyban álmodtál ilyet, földcsakrára lehetne ráflashelni egy kicsit, és utána olvashatnál az álomkontrollnak.
A kérdések, amiken elindulhatnál a reális világ felé és rájönnél, hogy milyen akár apróságoknak tűnő dolgok is zavarnak, tuti, hogy a villany. Nem égett ki villanykörte vagy nem tartozol az elműnek? :D (bocs, ez utóbbi egy rossz tréfa volt)
Miért történik minden lefelé ebben az álomban? Mi van lefelé? Hova húztak le?
A gonosz erők mozgatni igyekszenek az embert, hogy van az, hogy téged mozogni se enged?
Ui: hamar magadhoz tértél az általánoshoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!