Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nincs több tudatos álmom?

Miért nincs több tudatos álmom?

Figyelt kérdés
Régen átlagosan havi kettő volt. Aztán egyszer hirtelen megszűntek. Nem volt egy se több mint egy éve...

2015. nov. 15. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Laci ül a hátadon. Semmi nem változott az életedben?
2015. nov. 15. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:
De h ülök ! Ugrálok!
2015. nov. 15. 17:58
 3/9 A kérdező kommentje:
#1: De változott. Amikor még voltak tudatos álmaim jó életem volt, azóta meg rossz.
2015. nov. 15. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:

#2: És miért ugrálsz? :P

Kérdező:

Valami csak történt....

2015. nov. 15. 18:05
 5/9 Legoman ***** válasza:

Lehet, hogy kevesebbet foglalkozol az álmaiddal.

Kevesebb az akaratod ahhoz, hogy irányítsd, és gyengébb lettél saját magadnál.

Régen miket csináltál lefekvés előtt, milyen érzéseid voltak, hogy ilyen álmaid lettek?

Ezeket kellene újra megismételni, és újra felerősítened magad.

2015. nov. 15. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért mert átkot raktam rád, de már megbántam. Levegyem?
2015. nov. 15. 19:44
 7/9 anonim válasza:

Szia!

Én mondhatni gyakorlott Tudatos Álmodó vagyok, hetente elég sok tudatos álmom van.

Ha arra vársz, hogy magától legyenek ilyen élményeid, az maximum véletlenszerűen következhet be. "Jóban vagy" a tudatalattiddal.

Konkrétan néha már az is bejön, ha egyszerűen csak foglalkozol az álmaiddal.

Persze vannak gátló tényezők is, pl.: Alkohol, drogok, rendszertelen alvás, kialvatlanság stb.

Ha tényleg bele szeretnéd ásni magad ebbe az egészbe, itt az idő, hogy belefogj a tanulásba. Ugyanis ez egy tanulható képesség.

Nézz utána mi is ez! :)

Esetleg pedig írj privátban, ha segítség kell.

2015. nov. 23. 16:18
 8/9 anonim válasza:

Szia! :D

Olvastam az egyik kérdés alatt, hogy tapasztalt tudatos álmodó vagy! :D Ezzel kapcsolatban kérek tőled tanácsokat

Kb másfél hete probálkozok tudatos álmodással, de eddig semmi siker.. 1 éve már elkezdtem ezzel foglalkozni, de 1 hét után feladtam. Most viszont a Valóságteszttel probálkozok, mert az a legegyszerűbb. A WILD-ről nagyon sok jot hallottam, csak az nagyon nehéz, és igazábol félek az alvásparalízistől. Mondjuk őazinte leszek, életemben kétszer volt alvásparalizisem, de mindkettőnél csukva volt a szemem, tehát démonokat nem láttam, és olyan fáradt voltam, hogy egyáltalán nem zavart, nem is féltem, és 1 perc mulva visszaaludtam. Emlékszem hogy amikor ez történt, a dolgozo szobában találtam magam az éjszaka kellős közepén, és ráeszméltem hogy álmodom. Ekkor kiugrottam az ablakon, zuhantam 4 emeletet, (egy uj épitésű társasházba lakunk) és ott állt egy sportauto, betörtem az ablakát, és vezettem addig amig fel nem ébredtem. (Szenvedélyesen imádom az autokat.) Ez volt kb 4 éve, de ekkor még azt de tudtam mi az a tudatos álom, és alvás paralizis. De ez volt életem legjobb álma. Az a szabadságérzet.. Felülmulhatatlan érzés, és azt csináltam amit akartam. Azért is szeretnék rendszeresen tudatosan álmodni, mert kicsit rosszabb lett az életem mint volt, és ezt a végtelen szabadságérzetet ujra meg szeretném tapasztalni, de ebbe nem mennék bele. Tudnál tanácsokat adni? Köszönöm hogy forditottál rám időt, és bocsi hogy kicsit zavaros a szöveg. :)

2015. nov. 23. 17:49
 9/9 anonim válasza:

Szia!

Röviden leírom a TÁ 6 lépését:

1. Szellemi felkészülés

- Tisztában vagy a TÁ fogalmával

- Tudod mit szeretnél véghez vinni álmaidban

2. Fokozott Álomfelidézés

- Kezdj foglalkozni álmaiddal (legegyszerűbb, ha beszélgetsz rendszeresen ebben a témában)

- Egyszerűen csak az legyen a cél, hogy álmodj

Azaz foglalkozol az álmaiddal

3. Álomnapló vezetése

- Jegyezd fel az álmaid

- Ehhez vannak technikák mint: mozdulatlanul és csukott szemmel való ébredés; kérdezz magadtól visszafelé, ha már egy részlet eszedbe jutott

4. Álmaid megismerése

- Tűzz ki célokat, hogy mit szeretnél látni álmodban

- Észre fogod venni, hogy egyre részletesebb álmaid lesznek az Álomnapló vezetésével

5. Ébrenléti Tudatosulás

- Lépj ki a rutinokból, légy mindig önmagad

- Itt kezdhetsz jobban fókuszálni a technikákra

6. Tudatos Álom elérése

- Technikák sikeres alkalmazása

- Meg fogod látni, hogy egyre gyakrabban lesznek Tudatos Álmaid

Az alvásparalízissel kapcsolatban:

Az elején én is féltem, azonban ha úgy gondolsz bele, hogy semmi bajod nem lehet, akár még Tudatos Álommá is átbillenhet. Konkrétan nálam, amikor egy jó ideig nem volt paralízisem, szinte akartam, hogy legyen.

Meg is lett a gyümölcse. :D

Ha részletesebben beleásnád magad a témába esetleg vegyük fel a kapcsolatot, és tudok írni pár tanácsot. :) (Pl. Álomnapló vezetése, technikák, elmélet stb.)

Remélem Segítettem :D

2015. nov. 26. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!