Mit jelenthet az, hogy egy ideje (sajnos nem emlékszem pontosan mennyi) nevekről álmodom?
Én sokszor emlékszem az álmaimra, változatosak. Egy ideje neveket hallok álmomban, álatalában egyet-kettőt csak, de már egy ideje álmodom ezt. Sajnos felébredve nem emlékszem a névre/nevekre, de arra igen, hogy ezzel álmodtam (megint). A nevek nem a szokásos magyar, vagy külföldi keresztnevek (tehát nem mondjuk Éva, Kati, James, István stb..) és nem is a "szokásos" magyar vagy külföldi vezetéknevek (pl.: Kiss, Bloom, Kovács, Lehel, Sells stb..) azt nem tudom, hogy esetleg vezetéknevek-e, de fura hangzásúak (ettől még lehet persze, hogy mondjuk pl.:izlandi, skót, lengyel vagy akármilyen vezetéknevek, mivel nem ismerem őket, de fura hangzásúak, és csak egy név, tehát nem x y.
Hogyan tudnám megjegyezni őket? Jó lenne utána nézni, hogy valós nevek-e.
Az álmokban valóban előfordul hogy olyat látsz,hallasz aminek nem igen kell tulajdonítani jelentőséget. Azonban én úgy gondolom hogy az ilyen dolgokra figyelni kell (visszatérő álmok). Nem veszítesz semmit ha mondjuk leírod,ahogy más is tanácsolta vagy nekem hatásosabb szokott lenni ha hangfelvételre mondom reggel. Aztán később elemzem. :)
Elképzelhető hogy valami üzenet Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!