Ismer itt valaki olyan jóslást ami Bibliával történik? Sajnos 20 éve volt és nem emlékszem pontosan mi hogy.
Ha tudnád, hogy a Biblia tiltja a jóslást, perverzitás lenne azt használni segédeszközül.
Nem tudod.
Így csak tudatlanság.
Igaz.
Ám éppen ez a perverzitás: a Szentírást díszletként használni!
.
Ezek szerint rá is taposhatok, hogy elérjem a polcon lévő akármit?
Ez kérlek nem jóslásra, hanem szellemidézésre való.Bármilyen könyv megfelelő hozzá, ami nem túl kicsi és nem túl könnyű, bizonyára ezért találták az ostobábbak alkalmasabbnak a Bibliát, amit én saját meglátásom szerint nem tartok sem szerencsésnek, sem etikusnak.
A könyv közepébe kellett beleilleszteni a kulcsot úgy, hogy a kulcs szárnya a könyv gerince felé nézzen, a likas vége pedig kilógjon a könyvből, a lyukán át kellett húzni egy zsinórt, vagy spárgát, (de semmiképp sem kötelet), aztán alul összekötni.Lehetőleg két ember kell hozzá, közösen tartják a könyvet úgy, hogy mindketten, egymással szemben ülve, a mutató ujjukon egyensúlyozzák.Ekkor hívnak egy tetszőleges szellemet és kérdezgetik, de előbb megállapodnak merre fordul a könyv ha igen és merre, ha nem a válasz.Idézés után udvariasan el kell a szellemet küldeni és meggyőződni, hogy nem maradt ott.Ha nincs már ott, a könyv könnyűvé válik és érezhető, hogy az ember mozgatja, mert mikor a szellem mozdítja, akkor más érzés.Sokszor igazat válaszolt a kérdésekre, de attól a tévedés lehetősége mindig ott van.
Valamikor, mikor tele voltam bizonytalansággal, sokszor folyamodtam ehhez a módszerhez, de nem segített, akkor sem, ha igazat válaszolt.Semmire nem mentem vele.
A Biblia áttanulmányozása után azonban másfajta tudásra tettem szert, ami viszont már gyakorlati segítséget is nyújtott.Most már nem a szellemidézésben meg jóslásban keresem a megoldást a bizonytalan kérdésekben és sokkal jobban érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!