Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A tudatos álmot milyen mértéki...

A tudatos álmot milyen mértékig lehet irányítani?

Figyelt kérdés
Szeretnék tudatosan álmodni, irányítani szeretném, már elkezdtem tanulgatni a folyamatot. De mennyire tudom ezt irányítani? Adott valami, és ha rájövök hogy álmodom azt tehetek amit akarok. De csak a saját cselekedeteimet tudom irányítani? Nem tudok odaképzelni egy személyt vagy ilyesmi?:D Igazából azért szeretnék tudatosan álmodni hogy álmomban megcsókolhassam azt akibe szerelmes vagyok. Egyszer már majdnem sikerült, és szeretném újra megpróbálni.
2015. ápr. 19. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
16%

Sehogy! Nem letezik tudatos alom!

Gondolj csak bele ,ha letezne az lenne a legnagyobb kabitoszer !

2015. ápr. 19. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Á, csókot nem lehet, csak orális szex van. Majd a májusi frissítés után lehet csókolózni, meg lesz majd Spongyabob mod, és egyéb fizetős textúra pakkok.
2015. ápr. 19. 21:13
 3/5 A kérdező kommentje:
normális válaszokat légyszives...
2015. ápr. 19. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem bármit meg tudsz tenni álmodban, amíg az agyad nem kezd el hitetlenkedni, mert akkor felébredsz. Én abból jövök rá hogy álmodom, hogy túl hihetetlen vagy abszurd az álom, viszont ettől rögtön fel is ébredek.

Gyerekkoromban volt egy időszak mikor voltak tudatos álmaim, ha akartam "visszaforgattam az időt" mikor számomra kedvezőtlenül alakult az álom, lovagoltam sárkányon, lézerkardom volt, volt minden, jó volt. De akkor nem is akadtam fenn minden hihetetlen dolgon. :D

2015. ápr. 20. 00:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Kicsit kései válasz: csak a képzeleted és a tapasztaltságod szab határt. Minél többet gyakorlod, annál könnyebben tudsz egyre bonyolultabb dolgokat is megtenni álmodban (pl. zongorázni vagy repülni). Embereket is teremthetsz, sőt, akár egész világokat is. Életem egyik legszebb élménye volt, mikor a szemem előtt emelkedett ki a semmiből a világ, melyet megálmodtam.

Az első csókom is álmomban történt az akkori szerelmemmel (habár ez az álom nem volt tudatos) és sosem fogom elfelejteni. Furán hangzik, de ezerszer több érzelem volt abban az álombeli csókban, mint az első (évekkel később) való világban megesett csókomban. Persze ehhez nem kis köze van annak, hogy nem voltam szerelmes abba a lányba akivel csókolóztam.

2015. jún. 6. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!