Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudatos álom volt talán?

Tudatos álom volt talán?

Figyelt kérdés
Álmodtam, és álmomban tisztában voltam, hogy ami körül vesz az nem a valóság. Furcsa volt, nem olyan volt mint a sima álmaim. Bágyadt voltam, a szemem alig tudtam nyitva tartani. Homály volt valami kempingszerűségben voltunk, és ott volt csoportbeszélgetés főleg a mostani csoporttársaimmal, plusz a volt pszichológia tanár. Aztán ahogy be akartam lökni, hogy ez egy álom, úgy habzódni kezdett a szám, nem tudtam megszólalni. Mély levegőket kezdtem el venni, és koncentráltam, hogy visszazökkenjek a valóságba, aztán sikerült, és most leírtam.
2015. ápr. 1. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Velem is jópárszor előfordult, hogy álmomban tisztában vagyok vele, hogy az nem valóság, és amit az utolsó mondatban írtál, én is küzdök azzal, hogy felébredjek, homályos látás, nem tudok megmozdulni.
2015. ápr. 1. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, szinte minden emberrel történik ilyen :)
2015. ápr. 1. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Velem 1× volt, azt álmodtam, hogy a cserkésztáborból én vagyok a szarvas (a pontos névre nem emléxem de egy animációs sorozat volt a cartoon network-on), és kívülről láttam magamat, 2m távolságból, sréhen oldal-felülről.
2015. ápr. 1. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ez még a tudatos álmodástól nagyon messze van.
2015. ápr. 1. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Az hogy tisztàban vagy vele, hogy àlom még nem tudatos. Akkor lenne az ha irànyìtanàd is. Nagyon jò élmény ,.azt csinàlsz amit akarsz és el tudsz képzelni, bàr nàlam még rövid ideig tart, mintha letiltana a rendszer ahogy àtveszem az irànyìtàst.

De ezek a tünetek nincsenek amiket leìrtàl, ha pedig fel akarsz ébredni akàr rossz vagy bàrmilyen àlombòl csak erõsen csukd be a szemed és kész.

2015. ápr. 1. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Én azt álmodtam, hogy a dédim kimászott a sírból és szerette volna, ha vissza feküdnék vele. De túl szűk volt a sír, ezért erővel próbált lenyomni. Rám nyomta magát és próbálta ránk zárni a koporsót, de nem sikerült. Tiszta erőből csapkodta a koprsó ajtatját, míg nem akkorát ütött magára, hogy lerepült a feje az ölembe. Én meg mozdolni sem tudtam és vártam, hogy mikor találnak meg.
2015. ápr. 1. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam az volt hogy tudtam hogy aludtam.

Ált ott a körböl a nő

Beszélkedtem magamba.

És mondtam : na most felébredek.

3

2

1

(Felébredtem.

De hogy tudnám újra megcsinálni?

2015. ápr. 2. 12:25
 8/8 anonim ***** válasza:

7# Velem már rengetegszer előfordult,hogy tudtam hogy álmodok.

Én általában a szememet próbálom nyitogatni,ha fel akarok ébredni :D

Sokszor volt,hogy kb. úgy néztem az álmomat mintha moziban lennék :D Olyan film szerűen :)

2015. máj. 30. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!