Van aki vezet álom naplót a tudatos álom elérésehez? Esetleg valakinek már sikerült tudatossan álmodni?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok meg nekem tapasztalaitotokat,mennyi időbe telt stb.
Privátba is írhatjátok.Előre is köszönöm!
2014. nov. 8. 09:11
1/6 anonim válasza:
Néha tudok tudatosan álmodni,de nem tettem érte semmit,szóval nem tudok sokat segíteni,bocsi :(
2/6 anonim válasza:
Embereek! A tudatos almodas az olyan, hogy lecsukod a szemed es gondolsz valamire. Olyan mintha almodnad mert csukva van a szemed. Pl csukott szemmel elkepzelsz egy jelenetet, akarmit. Ez a tudatos almodas!!!!
3/6 A kérdező kommentje:
Az nem tudatos álom hanem sima képzelet,képzelgés
2014. nov. 8. 11:25
4/6 anonim válasza:
Én vezetek naplót már fél éve, de semmi összefüggő jeleket nem találok benne :(
TÁ még nem sikerült pedig már nagyon akarnám
Ritkán álmodok normális álmot, lehet hogy stresszes életmód az oka
Nem tudom hogy ébredhetnék öntudatra álmomban :(
5/6 anonim válasza:
Nekem nem régen volt ilyen. Akarni kell. És nem árt hozzá egy pár technikát bevetni. Van az interneten letölthető könyv ebben a témában. rendszeres gyakorlással sikerülhet. Az álomnapló pedig, önmagában semmit nem ér. Akarni is kell és elképzelni hogy sikerült. :) Sok szerencsét. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2014. nov. 10. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!