Ez tudatos álom?
Igen tapasztaltam.És tetszik ahogy elnevezted, " abszolút látás" nem is lehet szebben kifejezni.Nálam rendszerint akkor jön ilyen élmény, mikor reggeli ébredés után még visszafekszem és vissza is alszom kicsit.Pontosan úgy, ahogy te is leírtad:én is általában utazom ilyenkor, vagy szép, idegen városban vagyok, mindent nagyon színesen, élesen látok, minden logikus, valóságszerű és nagyon aprólékosan meg tudok figyelni egyszerre sok mindent.Valamint a legtávolabbi tárgyak, épületek minden apró részletét észreveszem és teljességgel meg tudom figyelni egy szempillantás alatt.Szoktam ilyen álmomban érdekes emberekkel is találkozni, beszélgetni, és a beszélgetés mindig fontosnak tűnik.És ami még különös, hogy több ilyen álmomban láttam már érdekes fémpénzeket.Aranyszínűek voltak és szögletesek, nagyon fényesek.
Szeretem ezeket az "álmokat", nagyon érdekesek és kellemes tapasztalatok.
Azt gondolom ezek nem is álmok igazából, hanem ilyenkor a lelkünk (tudatunk) egy másik dimenzióban tartózkodik.
Sziasztok!
Nekem is szokott különböző időközönként hasonló élményem lenni.
Pl. múlt este,hirtelen "nyomást" éreztem a szememen,hogy nem bírom nyitva tartani.Fáradtságot nem,csak ezt a nyomást,mintha hipnózis alá kerültem volna,nem tudom másképpen magyarázni.
Szóval becsuktam a szemem,de ébren voltam,tudtam hol és hogyan fekszem az ágyban,tudtam,hogy mi van körülöttem,hogy ég a villany,mert nem volt erőm lekapcsolni stb. Aztán hirtelen hangos férfi beszélgetést hallottam,mintha ott ültek volna mellettem és valamiről beszélnek.Egy régi,fapadlós kocsmát láttam,egy asztalnál ültek,én meg mellettük a földön feküdtem(az ágyamban) és hallgattam őket,közben arra gondoltam,hogy ők miért nem látnak engem?! Mindent nagyon aprólékosan megfigyeltem rajtuk,végig tudtam,hogy beszélni akarok velük,de nem bírtam az ágyban mozdulni sem.Blokkolva volt mindenem.Nem féltem,inkább kíváncsi voltam...miközben erre gondoltam,édesanyám hangját hallottam,amint a nevemet ismételgeti(ő nem tehette,a másik szobában aludt) és ezután tudom,hogy elaludtam. Egy üres,sötét épületben ültem egy széken,nem láttam senkit,de beszélt hozzám valaki.Kérdeztem tőle,hogy miért látom és hallom ezeket az alakokat.A válasz az volt,hogy "mert te erre sokkal érzékenyebb vagy"...itt felébredtem.Az épületes rész tudtam,hogy álom volt,hogy azt álmodtam,de ami előtte volt,ott nem aludtam.Teljes tudatomnál voltam.
Éber állapotomban is előszokott ilyen fordulni. Pl sétálok az utcán és hirtelen,minden megszűnik körülöttem.Más embereket látok,hallom ahogyan beszélnek,de én nem tudok hozzájuk szólni,nem is látnak engem.Pár másodpercig tart az egész,de nagyon furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!