Mit jelent az az álmom?
Figyelt kérdés
Hogy egy régi elhagyatott házban vagyok és nem tudok kijutni. Ám az utolsó ajtó kinyílik. De nem mertem be menni mert sz egy sötét szobába vezetett. Ezért becsuktam az ajtót és megpróbáltam nyitogatni a többi ajtót majd vissza érve a legelső ajtóhoz le ültem. és néztem magam elé.2015. nov. 26. 11:46
1/3 anonim válasza:
Visszatérő álom?
Ha nem, akkor semmi lelki oka nincs. A fantáziád, vágyaid, vagy az, ami a tudatalattidba van(pld. láttál egy hansoló filmet) stb..
2/3 A kérdező kommentje:
visszatérő.:/
2015. nov. 29. 19:40
3/3 anonim válasza:
Nekem is ajtóról szóló visszatérő álmom volt.
Próbáld megkeresni az okát. Milyen lelki gondjaid voltak?
Ha nem megy, akkor tanuld meg a tudatos álmodást és eredj be azon az ajtón. A legrosszabb ami történhet, hogy felkelsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!