Van egy visszatérő álmom, szerintetek mit jelenthet?
Az álmok nem jelentenek semmit. Félálomban arra a helyre és bezártságra gondoltál nagyjából ennyi.
2015. nov. 9. 00:42
2/10 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy jelentenek valamit, többször is álmodtam már úgy, hogy nem voltam olyan helyen mint ami álmomban volt, de tudtam hogy valamikor már jártam ott, és mindig volt lényege az álmaimnak ennek viszont nem értem.
Szerintem magának az öltözőnek a hideg kisugárzása volt rád olyan ijesztő hatással, hogy ez a hatás álmok formájában tér vissza hozzád.
Tényleg lehet, hogy simán csak az öltözőnek az üressége, a hidegsége, a kisugárzása ébresztett benned rossz élményt.
Ez ugyanolyan, minthogy a világ legboldogabb emberét rossz érzés tölti el a temetőben... úgy tűnik, ez benned mélyebb hatást gyakorolt.
2015. nov. 9. 00:54
Mondjuk az öltözőben, ahol nincs szekrény én is kellemetlenül érezném magamat.
Hogy lett vége az álmod? Honnan tudtad, hogy nem tudsz menekülni?
2015. nov. 9. 01:01
5/10 A kérdező kommentje:
Hát azt tudom hogy az öltöző ajtajában voltam de zárva volt az ajtó, bár nem próbáltam kinyitni, éreztem és tudtam. Nem egy teljesen kocka alakú szobában voltunk hanem valami furcsa négyszög alakja volt. Ott voltam ügye az ajtóban, és azt is tudtam hogy valaki figyel, de nem tudtam sehova elbújni mert az egész terem üres volt, (de az a vicc hogy amikor legelőször álmodtam ezt akkor még benne voltak az álmomban az öltözők). És egy rossz érzésem lesz, hogy nem tudok menekülni semerre, és bezártságot érzek (pedig nem félek a bezártságtól) és egyébként az álmomban kb. 3x akkora lesz a terem, és olyan mintha fuldokolnék.
6/10 A kérdező kommentje:
És valahogy csak vége lesz.
Néha úgy érzed, hogy magadra vagy utalva, bizonyos dolgokban, amiket magadnak kel megcsinálnod. Nem segítenek, ugyanakkor elvárják hogy jól tanulj vagy teljesíts valamit. Ezért látod a hideg színeket, hogy elég gyakran vagy egyedül, elidegenedve. Hogy nem kocka, hanem fura négyszög a szoba alapja, jelzi azt, hogy akik elvárják tőled, hogy legyél jó és teljesíts (felnőttek), az ő világuk se tökéletes, ők se jobbak a deákné vásznánál.
2015. nov. 9. 10:32
Érdekes, én foglalkozom álomfejtéssel, de ezek a közmosdós álmok nekem így is nagy fejtörést okoznak.Nekem is van egy szinte ugyan ilyen visszatérőálmom.Én valami ismeretlen közmosdóba szoktam betévedni, ahol sok ajtó van csukva és zegzugos helység.Mindíg úgy érzem, van ott valami és figyel.Emiatt nem merem kinyitni egyik ajtót sem, pedig ki kellene jutni valahogy, csak nem tudom végül melyik a kijárat ajtaja de ha meg is találom, akkor vagy be van falazva vagy valami más miatt nem tudok kimenekülni.Van úgy, hogy benyitok valamelyik fülkébe és például akasztott embert, meg hasonló rémségeket találok.Nekem sem volt rossz élményem, de az álok óta utálom az ilyen helyeket!
2015. nov. 9. 17:47
nem tortent ott valami nyomaszto? Olyasmire gondolok, hogy olyan erzesed tamadt, hogy valaki nez, ami rossz erzest okoz. Vagy az uszodaban volt valami kellemetlen dolog, amit az oltozoben gondoltal at? A tudatalattid el tud zarni dolgokat, ami igy jelenhet meg alomban.
Biztos van valami jelentosege, hogy ott jatszodik, mert egyebkent az agyad siman letre hoz meg ilyenebb dolgokat is helyszinul.
2015. nov. 9. 19:02
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tényleg nem történt ott semmi rossz imádtam/imádok úszni, és jól éreztem magam ott
Kapcsolódó kérdések: